Zeidan klar för allsvenska Sirius

210427 Jönköpings Moustafa Zeidan under fotbollsmatchen i Superettan mellan Jönköpings Södra och Helsingborg den 27 april 2021 i Huskvarna. Foto: Axel Boberg / BILDBYRÅN / COP 258 / AX0023

Moustafa Zeidan, född i Helsingborg, representerade HIF mellan 2016 och 2017. Nu har mittfältaren skrivit på för allsvenska IK Sirius.

Moustafa Zeidan föddes den 7 juni 1998 i Helsingborg. Karriären inleddes i Högaborg, innan ett utlandsäventyr i engelska Aston Villas ungdomslag väntade för den tekniskt skickliga mittfältaren. I 2016 gick flytten sedan hem igen, då Zeidan skrev på för Henrik Larssons HIF.

Det blev ytterst lite speltid i Skånes Stolthet, och trots att ha blivit lovad speltid blev Zeidan plötsligt såld redan 2017. Sedan dess har mittfältaren representerat Syrianska, Brommapojkarna, IK Frej och senast Jönköpings Södra där mittfältaren stod för en mycket bra säsong 2020 när Jönköping kom trea i Superettan.

Den numera 23-åriga kreatörens fina insatser har nu renderat i en flytt till allsvenska IK Sirius. Det är ett lag som gärna har mycket boll och dominerar matcher, vilket borde innebära bra möjligheter till succé för en spelare som Zeidan med de egenskaper och kvalitéer han besitter.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*