Träningsrapport 14/7: “Ett av de bättre passen sedan uppehållet”

Dagens träningsrapport kommer från värmeböljan på Olympiafältet. Trots värmen så bjöds det på både högt tempo och intensitet

Saknades Gjorde: Alex Nilsson (Skadad), Jakob Voelkerling Persson (Skadad), Brandur Hendriksson (Ledig), Alhaji Gero (Sjuk), Victor Göransson (Skadad).

Med från lagets U19 var målvakten Max Björklund.

Ravy Tsouka har en känning i hälsenan och körde därför inte 100% då träningen var av tuff karaktär.

Träningen inleddes som vanligt med att Marcus Linnér skötte uppvärmningen. Därefter körde man fotbollstennis, en övning som är underhållande att titta på.

Efter detta körde man återigen den omställningsövning som man har kört de senaste veckorna. Det vill säga att man låter tre spelare ställa om i full fart, denna gången endast på målvakt. Det såg fint ut. Högt tempo, ibland fina kombinationer och en del vackra avslut.

Man spenderade resten av träningen till tvåmålsspel på En fjärdedel av planens yta. Lagen var som följer:

Lag Blå: Bödvar Bödvarsson, Andreas Landgren, Noel Mbo, Adam Kaied

Lag Gul: Benjamin Acquah, Ravy Tsouka, Assad Al Hamlawi, Anthony Van Den Hurk, Andreas Granqvist (En vilade varje omgång)

Lag Orange: Casper Widell, Wilhelm Loeper, Vladislav Kreida, Viktor Lundberg

Lag Vit: Emil Hellman Charlie Weberg, Rasmus Jönsson, Dennis Olsson.

Spelet var faktiskt imponerande. Högt tempo, intensitet, bra fight och glöd och fina kombinationer. De tekniska spelarna stod ibland för flera imponerande aktioner. Det här var helt klart ett av de bättre passen jag har sett sedan uppehållet. Det är mycket möjligt att spelarna nu märker av konkurrensen som finns inom truppen.

Man avslutade dagens träning efter En timme och 30 minuter.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*