Detta är Allt Om HIF

Inför säsongen år 2009 startades Allt Om HIF upp på internet. Det hela började i bloggformat där fyra stycken entusiastiska och engagerade supporterar fann sitt ”forum” för att få utlopp för sina åsikter om favoritlaget – Helsingborgs IF.

Sidan utvecklades allt eftersom till att bli den största enskilda nyhetssidan på internet om och omkring HIF.

Man erbjöd läsarna en stor bredd på utbudet. Allt från hårdbevakning av ungdomslagen upp till intervjuer, artiklar och krönikor som rör allt om HIF. Som mest hade man ca 1000 unika besökare om dagen och uppåt 3000 sidvisningar.

Då många olika internetsidor har startades upp och lades ner efter hand som deras skribenter tröttnat, eller helt enkelt inte haft tid, så fortsatte Allt Om HIF enträget, med målet att ständigt utvecklas, både vad gällde innehåll och etablerade medarbetare.

Blir det en säsong då HIF flaggan åter vajar högt? Foto:Samone Klinteberg

Pga tidsbrist valde man att lägga ner sidan i början av Januari 2016. Istället kunde/kan man följa nyheter och information kring klubben på Allt Om HIFs twittersida. I November samma år togs beslutet att åter starta upp sidan men samtidigt återgå till det ursprungliga formatet i form av en blogg.

Allt Om HIF drivs, sedan 2009, på ideell basis. Och under 2018 växte sidan i raketfart. Numera kan AOH uppvisa närmre 8000 sidvisningar/vecka och sajten har växt ut till en viktig del av det informationsflöde som omger Helsingborgs IF. Dock finns där en del omkostnader som är nödvändiga för att kunna driva sidan på daglig basis såsom webhotell, domänkostnad, avtal med Bildbyrån osv

Vill du stötta oss kan du alltid swisha en slant till 0703890866

%d bloggare gillar detta: