VM-kollen (eller?) – 7

Då var det dags igen. Och nu får vi se om vi får ihop HIF-kopplingar så det räcker när vi går in i andra omgångens spel i gruppspelet.

Argentina- Sydkorea: Seger för Argentina är väl rätt sannolik. 2-0.

HIF-kopplingen: Franco Miranda. Vår vilsne vänsterback är ursprungligen från Argentina. Därför är han vår koppling.

Grekland- Nigeria: Här vinner Nigeria med 2-0.

HIF-kopplingen: Nigeria kunde ha haft en målskytt i sitt landslag men man valde att stänga av denne spelare varför han flyttade till ett annat land, sökte medborgarskap där och blev beninier med de väldiga låren. Naturligtvis talar vi om Razak Omotoyossi.

Frankrike- Mexico: Det här lär bli så tråkigt som 0-0.

HIF-kopplingen: Frankrikes nationaldag infaller samma dag som kronprinsessan fyller år. Victoria ska nu gifta sig med Ockelbosonen Daniel Westling. Ockelbo är känt för sitt basketlag som många gånger mött Helsingborgs Basket som förra säsongen fick dra sig ur basketligan för att deras ekonomi inte höll då Helsingborgs stad inte ville gå in och stötta, till skillnad mot vad man gjorde med HIF. (Tilläggas ska att basketen i flera omgångar missbrukat kommunens förtroende och trodde genom sin ordförande Kenneth Lantz att lånet till HIF var ett prejudikat som alla klubbar med dåligt ekonomi kunde luta sig mot..)


Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*