VM-kollen (eller?)- 8

Vi kör på, trots att vi inte verkar ha så bra koll på VM (eller?)…

Tyskland-Serbien. Ska bli intressant att se om Tyskland verkligen var så bra som de visade mot Australien. Eller det var bara så enkelt att Australien var dåliga? Jag tror dock på att Tyskland fortsätter den inslagna vägen och vinner även idag.

Mitt tips: 2-0

HIF-kopplingen: Inte nog med att norra Tyskland en gång i tiden var i svensk ägo, vi hade dessutom en handfull HIF’are som spelade samtidigt i den gamla handelsstadens lag, Hansa Rostock.

***

Slovenien-USA. Svårtippat. Men å andra sidan, hur lätt har det varit att tippa detta VM? Känslan säger att USA kommer vinna, men hjärnan säger oavgjort.

Mitt tips: 1-1

HIF-kopplingen: Här får jag möjlighet att koppla ihop vårt Allt Om HIF med Slovenien! Att AOH är en HIF-sida råder det ju inga tvivel om? Att en utav oss “ägare” dessutom har Slovenskt påbrå, gör ju kopplingen ganska uppenbar!

***

England-Algeriet. Nu är det upp till bevis för Moder Englands stoltaste landslag. Jag tror att de börja fatta att VM startat och att man vinner som ett lag. England kör över Algeriet!

Mitt tips: 4-1

HIF-kopplingen: HIF har haft en hel kopplingar jämtemot England under åren. En utav dessa är från 1982 då ett nyförvärv kom till HIF från Tottenham (England). Mannen, myten och legenden, John Cooper.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*