Vedhuggarfestival

Trodde jag skulle få se en fotbollsfest när jag begav mig till Olympia igår men den var tydligen inställd och ersatt med en vedhuggarfestival?

Fast det borde man räknat ut med röven och en krita, hur många lag från Balkan kan egentligen spela fotboll på det viset som vi föredrar? Vägvinnande kortpassningsspel och vackra kombinationer smäller inte högt därnere. Det som går hem på balkan är tvåfotstacklingar med dobbarna före, konstant gnällande på domaren och filmningar som hade renderat hela ensamblen kontrakt med Dramaten om dess chef Staffan Valdemar Holm varit på plats igår.

Krydda det med lite balkanhybris (Petar Puaca, någon?) så blir resultatet…

Ett gäng vedhuggare!

Tyckte till och med att FC Zestafoni var ett klart bättre fotbollslag än FK Sarajevo.

FK Sarajevo verkar nöjda med resultatet och övertygade om att de vänder hemma i Sarajevo med stöd av sin hemmapublik. Ännu ett tecken på hybris.

Ali Sami Yen: Galatasaray-HIF 2-3

Är det något HIF kan så är det att grisa till sig 0-0 på bortaplan, får vi Lantz tillbaka vill jag att han tidigt markerar mot dramatenstjärnorna, med Lantz och Skulason på mitten kommer det att göra ont, mycket ont, hos vedhuggargänget.

Förutsatt att UEFA utser en riktig domare förstås, han som var på planen igår hade helt klar rymt från Cirkus Maximum.

Vi är på väg!

Skickade ett SMS till RAKEL för att får reda på om “Jonas” var HIF´s hemliga nyförvärv. Inget svar än, skittjänst!

Vi kan nöja oss med att konstatera att i nuläget är “Jonas” bara “Alvaro klar” och inget annat. Trust me!

Stefan Christensen

1 kommentar

  1. Nja, här är ju papperna klara och inne på förbundet. Det var ju det som saknades i Alvaroaffären, dvs påskrivet papper. Muntliga överenskommelser har inte så stor effekt hos SvFF..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*