Uppsnack – Kalmar FF

Då var det dags för match igen, imorgon em/kväll står Kalmar FF för motståndet borta på Fredriksskans. Kalmar har trots sin svaga inledning kommit igång på de senaste matcherna och börjar likna det Kalmar vi blivit vana vid att se de senaste åren.

HIF har haft ganska svårt för Kalmar på Fredriksskans. Åtminstone under de tre senaste åren har det blivit förlust.
Men, vid det här laget under säsong 2010 har vi väl börjat inse att historia och tradition inte betyder ett skvatt för Conny’s grabbar?

Förutsättningarna kan sätta många griller i huvudet på de mest pessimistiska. HIF kommer till spel med både Ekstrand och Nilsson avstängda, alltså bägge centrala backarna borta. Tufft! Men vi ska ju inte glömma att Patronen är i sitt livs HIF-form och tillsammans med Liverstam(?) kommer det absolut att vara ett starkt Allsvenskt mittbackspar som HIF ställer upp med.

***

Sundin’s skada gör att det förmodligen blir Bouaouzan’s första match från start. Ska bli intressant att se hur han tar det förtroendet till sig. Förra matchens inhopp gav mersmak och jag är ganska övertygad om att Rachid kan komma bli en ganska avgörande pjäs under morgondagens schack-spel mellan de båda taktikerna Nanne och Conny.

Förhoppningsvis fortsätter Rachid den stilen han visat än så länge och kanske har HIF redan hittat sin sommarförstärkning ?

***

 

Tackar, tackar Mjällby!
(Seger imorgon för HIF och det är 8 (åtta!) poäng ner till andraplatsen…)

***

Väderförutsättningarna ser inte ut att gå hand i hand med fotbollssupportrarna imorgon. Men vi vet alla hur trovärdig SMHI’s prognoser är…

***

Ska vi ge oss på ett tips till morgondagen? Jag tror 1-1 ligger nära till hands. Vad tror du?

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*