Det börjar ju likna något nu i tippningen. Till och med rätt i tecknet på en Häckenmatch!

Nu till nästa omgång:

Lördagen den 16 maj

Elfsborg- Halmstad, 1- 1. Västderby där Halmstad tar ledningen och Elfsborg kvitterar på straff. Halmstad kommer att ställa till det för många lag i år.

Söndagen den 17 maj

Hammarby IF- Malmö FF, 2- 0. Hammarby vaknar, i alla fall tillfälligt, upp från de döda och tar en 2-0-seger mot ett ineffektivt Malmö. Charlie Davis kontrar in MINST ett av målen.

Örebro- Gais, 2- 1. Gais är sanslöst svårtippade men här räcker de inte till på Sveriges långsammaste konstgräsplan. ÖSK vinner med 2-1, reduceringen sker i minut 82.

Göteborg- Kalmar, 1- 1. Kalmar tar ledningen och för matchen. Robin Söder lyckas kvittera och kvar står egentligen bara en segrare.

Gefle IF- Brommapojkarna, 2-0, Gefle tar en trea mot överraskningslaget BP, som av många experter i Stockholm tippas bli det bästa 08-laget i år. Här räcker de inte riktigt till.

Måndagen den 18 maj

Örgryte IS- BK Häcken, 1- 1. Publik på 3000 max. Tråkig match och delad poäng.

Djurgården- AIK 2- 2. 19000 åskådare på Råsunda ser en explosiv match där Djurgården tar en 2-0-ledning som kvitteras av Ivan Obolo i minut 88.

HIF- Trelleborg, 4-0. HIF får ett snabbt mål genom Rasmus som gör att TFF måste lyfta upp och det straffar sig rejält. HIF tar ännu en seger.

 

Föregående inlägg Fredagstankar…
Nästa inlägg Dags för ny derbyvinst!

Ett svar på ”Tipset omgång 9

Kommentera

%d bloggare gillar detta: