Tack!

För nästan exakt sex år sedan startade jag tillsammans med ett gäng andra HIF-supportrar upp bloggen ”Allt Om HIF”. Sedan dess har sidan utvecklats enormt, och tillsammans med ett antal hängivna medarbetare har vi fått ihop en sida som många gånger nämnt som den absolut bästa fristående sajten om Skånes Stolthet – Helsingborgs IF.

Allt gott har ett slut heter det.
Efter nästan sex år med ”Allt Om HIF” som hobby, väljer jag nu med varm hand att lämna över mitt ”skötebarn” till nya starka krafter som förhoppningsvis kommer att lyfta ”AOH” ännu mer.

Efter snart sex år på AOH så väljer Fredrik Ymer att gå vidare mot nya utmaningar
Efter snart sex år på AOH så väljer Fredrik Ymer att gå vidare mot nya utmaningar

Det har varit en grymt lärorik, kul, intressant, rolig och ja, vilket positivt adjektiv du vill, att hålla på med AOH. Man har fått möjlighet till att få träffa, prata och diskutera mycket vad som gäller klubben i hjärtat. Och innan jag glömmer det vill jag naturligtvis också rikta ett stort tack till alla inblandade i och runt HIF under åren, som till största delen alltid varit välkomnande och tillmötesgående, trots att vi på AOH egentligen inte är mer än HIF-intresserade privatpersoner som har fått ”journalist-benefits” av klubben (och många andra klubbar runt om i landet). Så mitt första Tack går till Helsingborgs IF!

Vi har vi andra tillfällen dragit igenom historian om hur Allt Om HIF grundades, så jag behöver knappast trötta ut er med detta här och nu. (Och skulle ni mot förmodan ha missat det, så finns det sökbart på sidan).

Det finns alldeles för många roliga stunder och minnen förknippat med AOH att jag ska kunna välja ut just ett specifikt.
Men för att nämna några, så har det ju handlat rätt mycket om att den ”lille” har utmanat den ”store” ibland.
Vi var tidigt, ibland faktiskt först, med nyheter knutna till HIF. Vi hade ett tag besökssiffror som man inte trodde kunde vara möjliga för ett litet ”hobby-projekt” utan vinstintresse.
Så där vill jag rikta mitt andra tack. Tack till alla läsare och besökare!

Träningslägret i Portugal var en höjdpunkt att få följa på plats
Träningslägret i Portugal var en höjdpunkt att få följa på plats

Men ett av de absolut största med AOH var nog ändå när undertecknad åkte ner till HIF:s träningsläger i Portugal. Som privatperson och ”hobby-journalist” kändes det stort, och som HIF-supporter överväldigande att få ta del utav denna erfarenhet. Och där vill jag rikta mitt tredje tack. Tack till Tomas Nilsson och Johan PerssonHelsingborgs Dagblad!

Under åren har omsättningen på medarbetare varit hyfsat stor. Jag satt och funderade på om jag kunde komma ihåg alla personer som på något vis bidragit till AOH:s, i mina ögon, framgång, under åren.
Jag gör väl ett försök, innan jag avslutar min sista tangent-tango här på Allt om HIF:

Tack till:
Jimmy Fors, Bjarki Tordarson, Roland Nordqvist, Björn Velander, Martin Klinteberg, Samone Klinteberg, Simon Sandén, William Löfqvist, Leif Karlsson, Robert Schuller, Stefan Christensen, Stellan Jakobsson, Niklas Renstig, Mikael Sjödin, Victoria Jongård, Maria Jönsson, Andreas Bernemyr, Claes Larsson, Fredrik Nilsson, Sebastian Persson, Philip Gadd, Adam Sjöstedt!

Har jag glömt någon, så är det inte med flit, jag lovar!

Vad händer nu?

Allt Om HIF kommer att köra vidare, och jag kommer definitivt följa det som skrivs och berättas från AOH-gänget, både här på Twitter och på Facebook.
Vilket jag dessutom förutsätter att NI gör.

För HIF i våra hjärtan!

Avslutar – Fredrik Ymer

1 kommentar

  1. Tack själv Fredrik & har följt AOH sen ni började och det blir första kontakten med HIF varje dag jag har, inte bara för ni ligger alfabetiskt i länklistan men vet att det brukar vara aktuellt & bra info om vår kära förening-:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*