Satsa på årets allsvenska skyttekung!

200106 Sweden’s Alexander Kacaniklic poses for a portrait on January 6, 2020 in Doha. EDITORS NOTE: The picture has been retouched. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57999_491

Nytt år och det innebär så klart en helt färsk säsong för fotbollssverige när Allsvenskan drar igång i april. Förra året var ett spännande och händelsefullt fotbollsår och vi förväntar oss inget mindre under 2020. En ny fotbollssäsong innebär även nya möjligheter att betta på fotboll och annat skoj.

Det finns många typer av möjliga satsningar när man bettar på fotboll och en populär favorit bland spelare är att satsa på vem som blir årets skyttekung. Spelbolagen har redan bestämt sig för vem som ligger bäst till och listan toppas både av DIF:are, MFF:are och IFK:are.

Emir Kujovic

Emir Kujovic föddes i Jugoslavien den 22:a juni 1988. Han startade sin karriär i Klippans BoIF och gick senare vidare till Landskrona BoiS. Han debuterade i Sverige U21-landslag 2009 och värvades till det turkiska laget Kayserispor år 2011. 2013 återvände han till Sverige och då till IFK Norrköping.
År 2015 blev han Allsvenskans skyttekung. Han lämnade sedan Sverige på nytt och spelade för det belgiska laget KAA Gent under 2016, bytte till Fortuna Düsseldorf 2017 och värvades förra året av Djurgården. Emir Kujovic är en vass pelare och bettingbolagen tror stenhårt på att han har en chans att bli skyttekung ännu en gång.

Djurgårdens Emir Kujovic är en av favoriterna till skytteligatiteln i årets Allsvenska
Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån / kod AE / Cop 106

Isaac Thelin

Isaac Kiese Thelin föddes den 24:e juni 1992 i Örebro. Han började spela i Karlslunds IF redan som femåring och år 2011 värvades han av IFK Norrköping. Han debuterade först i laget år 2012 men fick framförallt agera inhoppare innan han lyckades bevisa vad han gick för och ta en ordinarie plats i startelvan år 2013.
Han värvades av MFF där han även spelar idag. Dock köptes Isaac loss av Bordeaux år 2015, lånades ut till Anderlecht 2017, Waasland-Beveren 2018 där han vann skytteligan. Han lånades därefter ut till Bayern Leverkusen 2018. Tidigare denna månad lånades Isaac Thelin på nytt ut, den här gången till MFF där han skall spela säsongen 2020. Bettingbolagen tror stenhårt på att han har en stor chans att vinna den Allsvenska skytteligan och ligger på samma odds som Emir Kujovic.

Alexander Kačaniklić

Som barn spelade den serbiske Alexander Kačaniklić för både Nyvång och Åstorp men redan som tioåring värvades han till HIF. Där blev han kvar till 2007 då han som 15-åring värvades till Liverpool.
Han såldes vidare till Fulham, lånades ut till Watford, Burnley, FC Köpenhamn innan han återvände till Fulham 2014 där han spelade fram till 2019 när han tillslut återvände till svensk mark med kontrakt för Hammarby. Inför säsongen 2020 ser spelbolagen med blida ögon på Kačaniklić och tror stenhårt på att hans har en god chans att utmana på Kujovic och Thelin. Dock med något högre odds.

Andra favoriter

Förutom omnämnda favoriter ovan anser bettingbolag även att Robin Söder, Marcus Antonsson, Christoffer Nyman och Kolbeinn Sigthórsson har chans till att bli skyttekung i kommande säsong. Vem som verkligen tar hem titeln återstår att se men vi har satsat på vår favorit, har du?
Om du inte har lust att vänta tills allsvenskan tar slut finns massa annat att spela på. Visste du om att du kan spela på Melodifestivalen t.ex? På Casinopiloten har redaktionen tagit fram en bettingguide kring melodifestivalen som kan vara rolig att spana in.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*