Hittarp fyller på med fler HIFare

“Laröds IP är det nya Olympia” Kanske inte helt sant men visst börjar det florera väldigt många välkända ansikte ute i Hittarp. Senast i raden är U19-försvararen, Alex Sjöholm, samt den förre anfallaren Max Mårtensson

“På herrsidan fortsätter nyförvärvsfloden att mynna ut med nya spelare till Laröds IP, och vi kan nu glatt presentera ytterligare två nytillskott som alltså kommer representera Hittarps IK under året.
Alex Sjöholm hämtas in från HIF U:19 medan Max Mårtensson ansluter från Landskrona BoIS.
Sjöholm tar plats i försvarsledet och som mittback besitter han starka defensiva egenskaper. Han är snabb, positionssäker och tar stort ansvar sin unga ålder till trots. En spelare som laget kommer ha stor nytta av under säsongen.
Mårtensson förstärker i sin tur anfallet och Erik Edman förses därmed med en rivig och produktiv spelare. Hans stora arbetsmoral kombinerar han med matchavgörande egenskaper och sådana föreningar är alltid eftertraktade”

Max Mårtensson lämnade HIF inför 2019 och skrev på för Landskrona BoIS. Säsongen i division 1 blev dock inte riktigt som anfallaren tänkt sig och Mårtensson fick bara speltid i sex matcher, utan att noteras för några mål eller assist. Inför 2020 valde klubben, och Mårtensson, att bryta kontraktet då anfallaren ville fokusera mer på en ekonomiutbildning, i Kristianstad, och inte kunde fokusera på fotbollen till 100%. men nu väntar alltså spel i Hittarp istället.

I årets trupp har merparten av spelarna någon form av bakgrund i HIF varav Mouhammed Fahs och Max Anderberg är det mest välkända namnen. Egentligen inte så konstigt då klubben även huserar en ledning med rötter i klubben. Både klubbchefen, Fredrik Elgström, och Fotbollsansvarig, Christoffer Andersson, har spenderat många år på Olympia och Hittarps A-lag kommer, denna säsongen, tränas av Erik Edman. I styrelse hittar vi den förre försvararen Kenneth Rasmussen och Kenneth Storvik agerar mentor på fotbollssidan. Sedan tidigare är även Björn Lilius, Urban Stoltz, Mattias Eriksson och, vår förre klubbdirektör, Mats-Ola Schulze, i klubben.

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*