Reflektion från…serieledarna!

Jaha så var vardagen igång igen och med den kommer alla träningar och matcher med Lenhovda IF igång igen! Följdaktligen missar man dessa STÄNDIGT återkommande måndagsmatcher!

Fick nöjet(?) att se den sista halvtimmen trots allt. Ska inte orda för mycket om det, det finns säkert någon som efter att ha sett helheten tycker precis tvärtom än vad jag gör. Men visst fick HIF kämpa för de tre poängen? Visst hade vi tur? Och det är banne mig på tiden att HIF har den där sista gnutta turen med sig i år, det är fruktansvärt viktigt inför slutspurten sen framöver!

***

Tycker inte om Andreas Dahl…

***

HIF’s fight-for-fight-spelare inför varje drabbning blir mindre och mindre. Truppen tunnas ut med hjälp av skador och diverse avstängningar. Men, det behöver då inte vara negativt alls!
Nu får en del spelare vila (välbehövlig vila) under detta  nästintill mördande matchprogram framöver!

***

Kommentatorn på PPV tyckte Andreas Landgren var bland de bästa på plan idag, det glädjer mig…

***

Serieledare! Smakar lika gott som smörstekta kantareller på mackan!

***

Visst kämpar och sliter HIF mer i år än tidigare säsonger? Visst ser de ut att ha mer moral och mer styrka i år?

***

Sundin OCH Makondele gjorde målen idag. Jag är inte den som är den, utan att kunna säga att ; Visst kan dessa två herrar göra mål…ibland…
Det förändrar inte min syn på dessa just nu, men jag erkänner att de är bra att ha i den tunna truppen iallafall.

***

Kommer Mr X a.k.a. Rafael Porcellis de Oliveira göra debut på söndag?

***

Nu blickar vi fram mot den extremt, extremt viktiga och svåra matchen på torsdag. Sarajevo-hollywood-wannabe-spelarna ska besegras på deras egen scen. Det blir inte lätt, men med den turen/moralen/kämpaglöden som HIF anno 2009 visar, tror jag det kommer gå vägen… Kör hårt grabbar!

11 kommentarer

 1. Skriver inga analyser… Skriver Reflektioner… Och det går alldeles utmärkt att reflektera utan att ha sett hela matchen! 😉

 2. Sundin och Makondele bäst på plan idag, men herregud vad gjorde Unkuri efter en briljant insats. Onödigt spännande i slutändan.
  Heder till Landgren för sin kämpainsats idag, men varför byter man inte ut landgren/skulasson som båda hade varningar innan matchminut 70 ?

 3. Fiskrens är snart avhängda. Råttorna är för trubbiga framåt. Nej guldet 2009 hamnar hos Plast-Ellos, Bönderna eller HIF. Jag tror allt avgörs den 26 oktober!!

 4. Sundins mål var ren Henrik Larsson klass. Kungligt helt enkelt. Riktig fotbollsporr. Så underbart att skåda =)

  Serieledare!

 5. Va? Visst kan Makondele blanda och ge, men han är kul att se.

  Sen Erik Sundin, han ska fan vara given i startelvan.

  Hur kan man inte gilla dessa två lirare???

 6. @ Roger
  Förmodligen är det så att även om de presterar ibland, så är det väl lojheten och latheten som stör mig… Men även dessa två stiger i graderna hos mig, jag lovar 😉

 7. Makondele och Sundin är mycket bättre som anfallare än som yttermittfältare. Ingen av dem är bättre som anfallare än vad Henke och Rasmus är.

 8. Makondele och Sundin passar bra som anfallare på bortaplan med lite mer kontringsfotboll, det gäller bara att mittfältet inte försöker spela “hemmafotboll” på bortaplan när inte Henke och Lantz är med, så pass bollskickliga är vi inte då och det gäller att inte tappa boll på fel ställen av planen. Med rätt spel så kan det funka utan kungen och kejsaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*