Rafael Porcellis de Oliveira!

Välkommen Porcellis!

En av de bäst bevarade hemligheterna i HIF de senaste åren har nu avslöjats. Killen som ska spetsa vår offensiv och lite mindre lustigt ska ersätta Larsson under de närmsta sex veckorna är på plats och har börjat bekanta sig med sin nya omgivning. Namnet säger oss ingenting, mer än det åtminstone finns lite information om honom på internet, men jag förstår inte varför HIF genom sitt sätt att agera har skapat betydligt högre förväntningar på honom än vad som hade varit fallet annars. Jag tycker inte han känns mer intressant än någon annan brasse som varit i klubben efter Alvaro och framförallt kändes Denilson mer spänannde. Önskar att jag får fel och att HIF gjort ett fynd.

Göra mål verkar han ju vara kapabel till, men i ärlighetens namn så håller inte brasiliansk reservlagsfotboll särskilt hög klass.

Anledningen till att han haft svårt att platsa i Internacional kan stavas Nilmar , superbrassen som i dagarna skrivit på för Villareal.

Porcellis blev i Juni utlånad till Campinense med avsikten att stanna året ut, så blev nu inte fallet. Campinense ligger för övrigt sist i brasilianska Serie B.

Mer mindre seriös information, på sajten Football-talents så har Porcellis ett snittomdöme på 3.78 av 5 …

Enligt uppgifter vi har fått tag i så erbjöds klubben att sälja Porcellis till PSV Eindhoven efter att han imponerat i en ungdomsturnering. Klubben valde dock att nobba erbjudandet och förlängde istället Porcellis kontrakt, som vid tidpunkten löpte ut 2006.

Mer info om Porcellis kommer…

4 kommentarer

  1. Håller med att det känns märkligt att hålla det hemligt. Det blir en helt annan press än vad det skulle blivit annars…

    En anledning för att det har hållts hemligt kan vara att HIF har hittat en riktig juvel och ville inte ha konkurrens med andra klubbar och därför inte gick ut med det förrän det varit 100% klart. Absolut kul om så är fallet….

  2. Anledningen till att de höll det hemligt var att de ville ha en presskonferens med inbjudna journalister från alla stora tidningar och kanske tv. Klubbmärket ska synas i pressen helt enkelt. Hade namnet läckt ut tidigare hade intresset för presskonferensen blivit mindre.

  3. Johan;
    När har HIF haft presskonferens? Eller när ska dom ha? För jag har inte hört något om ngn presskonferens…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*