Populär Helsingborg IF-app blir Sportkoll Fotboll

Sportkoll har tidigare lanserat sin populära mobilapplikation för Helsingborg IF, nu lanseras dess ersättare Sportkoll Fotboll.

Sportkoll Fotboll är alla våra Allsvenska supporter appar fast i en app. Appen är ombyggd från grunden och har fått en ordentlig ansiktslyftning och är betydligt rappare, säger Emil Björnum en av skaparna av Sportkoll.

Sportkoll Fotboll är en gratis mobilapplikation som samlar alla relevanta nyhetssidor och bloggar kring varje Allsvenskt lag på ett och samma ställe tillsammans med senaste resultaten och tabellen.

Nya funktioner och påtvingade förändringar

Det kommer bli en händelserik höst där vi kommer att lansera ett gäng nya funktioner, bland annat liveresultat och helt nya banbrytande funktioner, säger Carl Johan Carlsson.

Sportkoll tvingades överge lagspecifika appar efter att Apple nekat Sportkoll att ha flera lag.

Det är lite tråkigt att vi inte kan ha lagspecifika appar på samma sätt som förut. Men vi hoppas våra användare hänger med oss över till vår nya app då alla gamla funktioner återfinns där uppdaterade och bättre. Vi kommer även komma med snabbare, fler, bättre uppdateringar och funktioner i appen, fortsätter Carl Johan.

Sportkoll Fotboll för Iphone lanseras först men snart kommer även den för båda för Android och Windows Phone. Enklast för att få reda på när, är genom att följa oss på Twitter och Facebook , avslutar Emil

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*