Lindström: Vi är inte nöjda

Efter tolv spelade matcher så går HIF nu på lite ledighet, även om några avLindström visar vägen
spelarna återfinns i sina 
respektive landslag så får en del andraspendera lite tid med familjen och återhämta sig samt samla krafter för alla
de utmaningar som väntar under sommaren och hösten. Därför valde vi från
Allt om HIF att ringa upp Mattias Lindström för en liten intervju. 

*****

Hej Lindström, nu har det varit en kämpig vår där maskineriet verkligen blivit prövat, är ni spelare nöjda med det ni har presterat?

Nej, det är vi absolut inte, inte så som vi har spelat. Vi måste spela så som vi kan spela och för att göra det krävs det att vi spelar med självförtroende.

En rad nya spelare har dykt upp inför denna säsongen och det har sagts att det tar tid och spela in dom, men efter en lång försäsong och 12 matcher in på säsongen – är det fortfarande en ursäkt?

Nja, det är så här i alla lag, där tillkommer nya hela tiden. Dock är det många av våra som är unga och alla kommer verkligen att bli jättebra fotbollsspelare, dock så tar det tid att bygga upp rutin.

Hur kommer du själv att utnyttja spelledigheten?

Jag kommer faktiskt att resa till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby och Zoo i Köpenhamn med familjen, numera är det  ju slut på resorna till Ibiza och Ayia Napa, haha.

Hur tycker du att klubben bör agera under uppehållet? Ska ni byta formation? Fylla på truppen?

Man ska inte göra någonting i panik bara för att det har gått tungt under våren, då blir det bara sämre. Vi måste finslipa vår spelidé och arbeta vidare med det vi har och framförallt utnyttja semestern till att rensa våra huvuden och koppla av lite.

Ditt hjärta för klubben går det inte att ta miste på, samma hjärta har supportrarna som alltid stöttar er i vått och torrt, hur mycket betyder publikstödet för er?

Som det har varit i vår så har det betytt jättemycket, när varken vi eller motståndarna har bjudit upp till bra spel på Olympia så är det publiken som varit den stora höjdpunkten. Supportrarna ger alltid oss ett bra stöd.

Är det bara jag som önskar en anfallare som kan hålla i bollen lite mer, så att ni andra lagdelarna kan komma upp i plan?

Vadå vi har ju Alvaro? Haha. Nä, skämt och sido, jag tycker faktiskt att vi har rätt spelare till det, det vi behöver göra är att få rätt på den delen av spelet bara, lite finslipning.

Tror du Pär kommer att få spela i EM? Och vem tror du vinner EM?

Nä, tyvärr inte, så länge Isaksson är frisk kommer han att vara första alternativ men inom ett år tror jag att Pär är nummer ett även i landslaget. Holland tror jag drar det längsta strået i EM, men Tyskland och Spanien är förstås också väldigt starka.

Då får vi från Allt om HIF önska dig all lycka och välgång under uppehållet, vi ses igen på Olympia i juli.

Tack, detsamma.

*****

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*