Linde vaktar målet i Cupen

Foto: Samone Falkman

Imorgon är det dags för HIF att gå in i Svenska Cupen. Motståndet är bekant då det är Torslanda IK som återigen står på andra planhalvan.

Foto: Samone Falkman
Linde står i mål mot Torslanda.
Foto: Samone Falkman

Torslanda var  motstånd även i den senaste upplagan av Cupen. Även då möttes man på bortaplan och då vann HIF enkelt med 5-0 efter ett hattrick av Álvaro Santos. Så minnena är goda när HIF i morgon beger sig till Torslandavallen.

Laget som Roar mönstrar till matchen innehåller en tävlingsdebutant. Det är Andreas Linde som kommer att vakta målet, dels eftersom Pär Hansson skadat sig i matchen mot Mjällby men även för att Roar menar att det är viktigt att skapa en konkurrenssituation.  “>Sedan ett par veckor tillbaka är det hård konkurrens och alla ska kunna vara med och göra jobbet. Vi kommer ställa ett lag på benen med ambitionen att gå vidare i cupen.” säger tränaren till Helsingborgs Dagblad.

“Det känns jättebra. Jag har längtat efter detta. Det ska bli kul att spela imorgon.” säger Andreas Linde till HIF.se

Matchen som ingår i omgång 2 av Svenska Cupen spelas 17.45 på Torslandavallen.

Matchtruppen:
1. D. Andersson (mv), 2. Johansson, 5. Mårtensson, 7.  Lindström, 8. Pálsson, 9. Simovic, 10. Santos, 11. Smárason, 14. Holgersson, 15. Krafth, 18. J. Larsson, 19. Bojanic, 20. Boateng, 21. C. Andersson, 22. Linde (mv), 28. Uronen, 29. Björkman, 31. E. Andersson.

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*