Leifs funderingar

Då var hoppet om Champions Leaguegruppspel över. Inte överraskande men detta kunde vi ha gjort bättre. Idag är det fem spelare som kommer upp i Celticstandard. Resten väger för lätt och det blir lite omständligt.

***

Efter 0-4 totalt känns det lite overkill kanske, men såväl 2-0 på Olympia som 1-0 idag är rejäla domartavlor. I Europaspelet har vi inte råd att drabbas av sånt.

***

Vi gör inte mål i första matchen. I andra har vi en del chanser men inte så heta. Jo, Djurdjic lyckas skicka bollen i burgaveln med öppet mål. Men det var ju inte Sörum eller Baffo som gjorde den missen så vi gnäller inte om det.

***

Celtic vinner detta på grund av två spelare. Samaras och Wanyama. Den sistnämnde har tränat med HIF men var för ung för att kontrakteras. En bra fotbollsfamilj det där.

***

Vilka fem? Pär Hansson, Joseph Baffo, Ardian Gashi, Titi och Jere Uronen.

***

När man ser Baffo idag blir man bara förbannad över att han inte kan leverera så här varje match.

***

Fasta situationer inte vår melodi.

***

Vi kan väl sluta gnälla på de svenska domarna?

***

Sadiku skadad. Atta skadad. Hanstveit skadad. Bli inte överraskade om Peter Larsson spelar på söndag. Den värvningen måste bli klar i morgon. Om det sedan innebär att pengarna inte finns för att lösa Djurdjic så får vi väl avstå honom.

***

AIK på söndag. Skönt att de spelar i morgon.

***

Kom på att Walid Atta självklart också gör det bra.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.