Då var hoppet om Champions Leaguegruppspel över. Inte överraskande men detta kunde vi ha gjort bättre. Idag är det fem spelare som kommer upp i Celticstandard. Resten väger för lätt och det blir lite omständligt.

***

Efter 0-4 totalt känns det lite overkill kanske, men såväl 2-0 på Olympia som 1-0 idag är rejäla domartavlor. I Europaspelet har vi inte råd att drabbas av sånt.

***

Vi gör inte mål i första matchen. I andra har vi en del chanser men inte så heta. Jo, Djurdjic lyckas skicka bollen i burgaveln med öppet mål. Men det var ju inte Sörum eller Baffo som gjorde den missen så vi gnäller inte om det.

***

Celtic vinner detta på grund av två spelare. Samaras och Wanyama. Den sistnämnde har tränat med HIF men var för ung för att kontrakteras. En bra fotbollsfamilj det där.

***

Vilka fem? Pär Hansson, Joseph Baffo, Ardian Gashi, Titi och Jere Uronen.

***

När man ser Baffo idag blir man bara förbannad över att han inte kan leverera så här varje match.

***

Fasta situationer inte vår melodi.

***

Vi kan väl sluta gnälla på de svenska domarna?

***

Sadiku skadad. Atta skadad. Hanstveit skadad. Bli inte överraskade om Peter Larsson spelar på söndag. Den värvningen måste bli klar i morgon. Om det sedan innebär att pengarna inte finns för att lösa Djurdjic så får vi väl avstå honom.

***

AIK på söndag. Skönt att de spelar i morgon.

***

Kom på att Walid Atta självklart också gör det bra.

Föregående inlägg Tro på det!
Nästa inlägg Nu tar jag en timeout

En tanke på “Leifs funderingar

1. Att önska spelare skador, dessutom spelare i HIF kommer aldrig att godkännas som kommentar.

Kommentarer är stängda.