Landgren utvärderar efter säsongen

Det har surrats en del och även jag(?) har fått fråga per mail, om hur det går för Andreas Landgren nere i Italien. Blir det något A-lagsspel med Udinese eller blir det till och med en utlåning?

Säsongen i Italien går mot sitt slut. Vad tror du om Udineses chanser att hänga kvar i Serie A?
– “Efter vinsten igår fick vi ett bra space ner till strecket och de kommande hemmamatcherna mot Bologna och Siena kommer vara viktiga. Inför de sista omgångarna tror jag inte det kommer vara något snack om i vilken serie vi spelar i nästa år.”

 

 

Ryktet gör gällande att du är långt ifrån en plats i Udinese, är det tal om utlåning?
– “Absolut så är jag fortfarande en bit ifrån en plats. I samband med tränarbytet blev jag skadad och var borta 3 veckor. Det gjorde inte mina chanser bättre.
Men jag kör på. Spelat från start i reserv-laget alla matcher förutom när jag var skadad. Tycker själv att jag blivit en bättre spelar på de senaste tre månaderna genom att träna med så bra spelare. Det är viktigt för mig. Man får inte glömma att det är stor skillnad på Allsvenskan och Serie A
.”

“Ang utlåning så har vi sagt att vi ska utvärdera de första halvåret innan vi tar upp den frågan. Men skulle vi (Jag, Rådgivare, Klubben) komma fram till att det är bättre för mig att bli utlånad så får man ju se om där finns något intressant alternativ. Just nu trivs jag kanon här och njuter varje dag.”

Slutligen, har du fått rapporter hemifrån om hur det går för HIF och är du i så fall överraskad?
– “Jag har följt HIF i 15-16 år så det är klart jag försöker följa dem så mycket jag kan. Jag såg premiären sen har jag inte haft möjlighet att se så mycket mer. Jag har en del kontakt med några spelare i truppen som uppdaterar mig.

Inte speciellt förvånad. Kollar man på truppen så är där ju material till att vara ett topplag i allsvenskan. Slipper man skador på de viktigaste spelarna tror jag det kommer bli en fortsatt intressant säsong!”

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*