Kommentarer från matchen

Det blev till en något orättvis seger i bortamötet mot AIK, men det känns som om vi de senaste åren samlat ihop till lite resultatflyt.

Paul Myllenberg: – Vi får snart komma överens om att du ser alla matcher live med tanke på Rasmus.

Rasmus Jönsson: – Jaså, du ska ner till matchen mot GAIS…

Erik Edman: Känns som om jag är på väg ur en svacka. Har ju inte spelat på nästan två år så svackor är väl bara att förvänta sig. Men idag kändes det bättre.

Men du haltar?

– En lättare stukning som jag hoppas ge med sig.

Noterar att Edman kritiserats på diverse fora men på plats så kändes det annorlunda.

Patrik Ekwall: – AIK borde fått straff när Bangura revs ner av Joel.

Kan inget annat göra än att hålla med.

Diverse AIK-anhängare i pressrummet i halvtid efter att jag och andra HIF:are deklarerat att Engblom inte skulle ha straff i första: – Ni kan väl för helvete vara så ödmjuka att ni kan erkänna att det var straff…

Varpå Engblom i tv erkänner att det INTE var straff.

Erik Sundin:  – Jag är nöjd med min insats. Får en fin passning från Rasse vid 1-1 och vid 2-1 lyckas jag dra ett par spelare innan jag ger tillbaka till Rasmus.

Noterat: AIK-klacken, som jag kritiserat ett antal gånger skötte sig med den äran idag. Även om de håller på fel lag naturligtvis.

Lindström har ingen form men Pär, Marcus Nilsson och Joel var bra idag. Rasmus och Sudden bra när de väl fick känna på bollen. Mittfältet däremot blev fullständigt överkört av AIK. Precis som vid cupmatchen i somras.

RACHID BOUAOUZAN!!!

3 kommentarer

  1. Bara att hålla med på det som är plitat ner Leif. Rachid tycker jag absolut är intressant från start mot GAIS. Ser gärna samma uppställning som vi startade andra halvlek med.Vi är på väg!

  2. Pär gjorde ett riktgit dåligt ingripande på första målet. Bangura fick bollen för långt ifrån sig. Då måste målisen komma ut. AIK-keepern gjorde det perfekt på Sudden.

    Som tur är tog Pär revansch i andra med en perfekt rusning.

  3. Hm, det fanns nog fler som var ansvariga för första målet än Pär. Lindström och Joel är betydligt större syndare än Pär.

    För övrigt gör Pär åtminstone FYRA fantastiska räddningar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*