Knappt en t-rapport

En kraftigt decimerad trupp (14 in alles) tränande idag på en soldränkt b-plan bakom 5 plus-arenan Olympia. Förutom det gäng spelare som fått flyga flygplan till olika landslagsuppdrag syntes fortfarande varken Skúla eller Arvidsson till. Inte heller fanns Rasse Jönsson på plats vilket får mig att undra om han verkligen startar bredvid Henke på måndag…Rasmus har haft problem med knäet och kanske är hans frånvaro endast en försiktighetsåtgärd efter att han i veckan har varit iväg med U21-landslaget. Vi får se.

Träningen hölls idag av sjukgymnast Berg och bestod av diverse spänst- och snabbhetsövningar. Inga publikfriande övningar vilket fick mig att lämna ganska fort. Humöret verkar dock vara på topp och det kändes som att det vilade en “lugnet före stormen”-känsla över spelarna inför premiären. Bara att hoppas att vi inte får några “sista minuten”-skador och att ryktena om Landgrens och Rasmus skavanker just bara är rykten.

Innan jag traskade vidare passade jag på att ta några bilder inne på ett soligt Olympia. Det känns inte fel att veta att det nu bara är 4 dagar kvar innan vi ska äta Änglamat! Nedan följer några bilder som säkert får det att vattnas lite extra i munnen på dig!

 

 

 

 

 

     Messaggero

3 kommentarer

  1. jag var där på träningen i förmiddags och då var där gott om folk, inklusive Rasmus Jönsson som inte såg särskilt skadad ut. Träningen gick mest ut på 4st 6-manna lag som turades om att lira på halvplan… mycket lek och skoj där Bosse gick in och styrde upp ibland.

  2. Åååå så underbart med fotboll!
    Längtar tills måndag, Nog först gången jag vill att helgen ska gå snabbt så det blir måndag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*