Inför HIF-AIK

Ikväll är det dags för en hemmamatch igen. Det är AIK som står för motståndet när HIF ska försöka vända förlustsviten som laget kommit in i efter uppehållet. 

“Det är ett tufft motstånd i morgon igen, det är alltid så i denna serien tycker jag att det finns inga enkla matcher. Sen samtidigt så måste vi tro på det vi gör, visst vi ska vara medvetna om motståndarnas styrkor men samtidigt så finns det saker som vi måste förbättra för att störa motståndarna. AIK är ett bra lag med duktiga spelare. Tittar man bara individuellt så har du ju både Goitom och Bangura för att nämna två som är otroligt skickliga spelare.” säger HIF:s manager Henrik Larsson till hif.se.

I HIF:s trupp har det skett lite förändringar jämfört med matchen mot Djurgården. Astrit Ajdarevic är inte längre med laget då hans låneperiod löpt ut, in kommer istället den tidigare utlånade Arnor Smarason. Även Ema Boateng tillkommer i truppen efter sin fotskada.

Foto: Bjarki Tordarson
Smarason är tillbaka i matchtruppen efter utlåningen till Ryssland.
Foto: Bjarki Tordarson
Matchtrupp:
1. Matt Pyzdrowski (mv), 2. Carl Johansson, 3. Frederik Helstrup, 5. Johan Mårtensson, 6. Andreas Landgren, 7. Mattias Lindström, 8. Victor Pálsson, 9. Robin Simovic, 10. Anton Wede, 11. Arnór Smárason, 14. Lalawélé Atakora, 16. Mikael Dahlberg, 18. Jordan Larsson, 19. Darijan Bojanic, 20. Emmanuel Boateng, 26. Peter Larsson, 28. Jere Uronen, 29. Jesper Björkman, 30. Pär Hansson (mv).
Skadade:
15. Emil Krafth (rygg)
21. Mohamed Ramadan (baksida)
Albin.evertsson.BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*