Spelarbetyg HIF – Djurgården

Dahlberg kom in och försökte ändra på matchbilden. Tyvärr blev det ändå förlust.  Foto: Björn Wijk
Dahlberg kom in och försökte ändra på matchbilden. Tyvärr blev det ändå förlust.
Foto: Björn Wijk

HIF åkte på en ny förlust igår efter noll avslut på mål och 0-1 hemma mot Djurgården. Här kommer mina spelarbetyg från matchen. 

Startelvan:

30. Pär Hansson 2 – En av få som kommer undan med godkänt. Gör en bra match, har mycket att stå i (skotten 1-19 till bortafavör) och kan inte lastas för baklängesmålet.

—–

6. Andreas Landgren 1 – Hela defensiven var undermålig igår. Att släppa till 19 avslut är inte ok. Kommer hyfsat ofta med i anfallen, men har ingen vidare kvalité på sina inlägg. Gör dessutom inläggen för långt bak i banan, borde kunna avancera flera meter.

26. Peter Larsson 1 – Snuddar på en tvåa men hamnar på underkänt. Har inget presspel (som resten av laget) och slarvade en del. Utbytt i halvtid, troligen pga skadekänning.

3. Frederik Helstrup 2 – Bäst i backlinjen, om det går att säga så en sådan här match. Gör det godkänt och försöker hålla ordning och reda där bak, dock är han inte heller felfri.

28. Jere Uronen 1 – Dålig defensivt och dålig offensivt. Blir övermannad flera gånger och fyller inte alls på i offensiven på sin kant som han brukar.

—–

14. Lalawélé Atakora 1 – Totalt osynlig. Hände ingenting från hans sida. Utbytt i halvtid.

8. Victor Pálsson 2 – Gör som resten av laget en riktigt dålig första halvlek, och är underkänd. Kommer -knappt – upp till en tvåa i betyg pga sin andra halvlek där han går ner och spelar som mittback och visar mer av sitt rätta jag.

5. Johan Mårtensson 1 – Gör troligen sin sämsta match sedan han kom hit. Förlorar helt och hållet mittfältet och djurgårdarna tilläts traska runder som dem ville. Noll intentioner till presspel och nästan stillastående i andra halvlek.

10. Anton Wede 2 – Får en tvåa för att han åtminstone försökte och sprang under tiden han var inne. Dessvärre blev det ingenting av det. Utbytt i andra.

—–

9. Robin Simovic 1 – Får förvisso bara långbollar att jobba med, och gör det ganska bra med att suga in dem och spela vidare. Men det räcker inte för en anfallare och utöver det hände ingenting. Noll skott på mål. Underkänd.

18. Jordan Larsson 1 – Ganska osynlig matchen igenom och var inte särskilt delaktig i det lilla spelet HIF hade. Glädjande dock att han bad om ursäkt till fansen efter den dåliga insatsen.

—–

Inbytta:

16. Mikael Dahlberg (in 46) – Får inte många bollar att jobba med då Djurgården tilläts ha spelet och rulla boll. Man såg ändå att han ville något och försökte. Godkänd.

19. Darijan Bojanic (in 71) – Kul och se att han visade upp ett presspel. Resten var underkänt.

42. Astrit Ajdarevic 1 (in 46) – Kommer in och bidrar inte med någonting. Sista matchen i HIF-tröjan.

Övrig trupp: Matt Pyzdrowski (mv), Carl Johansson, Jesper Björkman, Mattias Lindström

—–

Betygsskala:

1: Underkänd

2: Godkänd

3: Bra

4. Hög allsvensk klass

5. Landslagsklass

 

Emil.Carlsvärd.BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*