HIF’are i exil – Viktor Leonard

Viktor Leonard är bosatt i Madrid, Spanien.

Jag har saklart sjalvforvallat mig pinan att bosatta mig utomlands under de senaste 8 aren och ja, sporadiskt hittat live streams och aven nar man haft rad betalt csports for kassa live streams…
Sr.se har helt klart varit min basta van senaste aren…
Och Denckers nya mani i att filma inslag och skriva i sportsbloggen far en att kanna sig riktigt nojd.
Sjalvklart planeras resor hem enbart for att kunna se en match. Nu i pask vankas hemmamatch mot Syrianska med mig pa laktaren!

Den roda trojan foljer dock alltid med under min 8 ar utomlands. Halsduken ar det forsta som aker upp pa vagen i nya lagenheter och trojan inviger alltid stadens forsta joggingtur!

Det ar jobbigt, men alltid en frojd att med kraftanstrangningar folja mitt alskade HIF!

Jag laser jamt och standigt pa Allt om HIF och tyckte verkligen synd om er nar Presidenten flyttade till nyheter24. Alla ni tillsammans hade varit det basta for HIF sinner. HIF1907 var forsta stoppet varje morgon och kvall nar datorn sattes pa, innan toa besok och att kyssa flickvannen!
Nu ar ju den ju dod, och det ar skont att ni haller stallningarna och att Dencker och HD tog kritiken for nagot ar sedanpa ett valdigt positivt satt… Hans rapporter ar verkligen som vi sager i Spainen: “Cinco Estrellas” (5 stjarnig).
 
Som sagt sa blir det anda lite matcher pa streamar och csports, som dock ar sa dalig att jag nastan vagrat betala for det innan. Nu verkar det dock ga at helvete med det da rattigheterna verkar bli sparrade till inom Sverige.. ja, det gor ju inte det battre! Man kan ju tycka att internet ar “fritt” fran sadant, jag menar, inte gar en spanjor in och koper matchen pa Csports, det ar ju till for svenskar, och ja, jag kanner mig fortfarande svensk, trots 8 ar i utlandet… Nagra matcher per ar blir det dock live. Familjen har arskort pa vastra laktaren och dem lagger jag vantarna pa sa fort jag ar hemma!

Basta minnet fran fran tiden i utlandet var faktiskt forra aret da HIF spelade mot Malmo och nagra svenskar i skolan kopte matchen och smallde upp den pa projektorn i aulan.. Vilken kansla!!!
Sen kommer jag alltid komma ihag svenska cup finalen mot Orgryte da det vrakte ner regn men en glad, dock kall 13 aring stod och skrek sig hes och ja, Sven Anderssons alla staffraddningar gjorde ju susen for humoret!
 
Vilka minnen, vilka minnen….

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*