Flaggorna är på plats på bussarna, det är matchdag!

Äntligen Måndag! 6: April är här, som vi har längtat! Stadsbussarna har prydits med HIF-flaggor och det verkar bli ett strålande väder. Nu är det ganska exakt 12 timmar till avspark, vad ska man hitta på tills det är dags? Blir nog att vältra sig i allt som handlar om matchen under dagen, kolla härliga klipp på Youtube och kanske en runda på stan för att insupa atmosfären.

****
IFK verkar mönstra följande lag. Defensivt känns man mycket starka men offensivt känns det mer ljummet men med HIFs försvarsspel så kan man aldrig vara lugn. Blir Pär Hansson i målet och i övrigt tror jag att Holgersson kommer ersätta Tamboura om denne inte kan deltaga. Startelvan tror jag blir den väntade med Pär-Wahlen-Patronen-Joel-Adama(?)-Stoffe-Lantz-Landgren-Makondelé-Larsson – Jönsson.

****

Ingen Alfa med i truppen, hoppas han kan ta ett steg i utvecklingen inom en snar framtid så att han inte riskerar bli en ny Mike SS.

****
Frågan är hur Daniel Andersson tacklar petningen, blir det gnäll i media? Danne älskar att spela i HIF och jag förstår givetvis honom om han är besviken men jag hoppas han tar petningen på rätt sätt och biter ihop.

****

Fick mycket kritik av ÖIS-supportrar när jag under “Kvadratentiden” sågade deras trupp och hävdade att ÖIS mycket väl kan åka ur. Idag är det ganska tyst…

****
GAIS har för övrigt gjort ett fynd i Pär Eriksson…

****

Alvaro tar säsongen med ÖIS som en återuppbyggnadssäsong, åker ur med ÖIS och kan lämna klubben för ett fastställt pris och hamnar i HIF inför nästa år… tänbart scenario? Nja, men känns inte helt omöjligt enligt mig.

****

Starkt av BP att klara 0-0 mot TFF. Kanske är TFF bäst när man slår ur underläge och inte som nu, när många tror dem ska bli årets överraskning.

****

3-1 till HIF idag, Larsson gör två och Jönsson ett. Hoppas på åtminstone 13000 personer och att de flesta dyker upp med halsduken runt halsen.

2 kommentarer

  1. Tror det blir svårt idag när det verkar som att både rasmus o adama e litta skadade. Tror det är bra att pär får chansen även om han kommer va übernervös. Beror oxo vilken sida man väljer att ha solen i ögonen på..Tror på en stabil 1-1 match!

  2. Jäklar va spännande det ska bli idag! Solsken, mycket publik och många mål och mitt tips.
    —–
    För de som undrar ska jag försöka få upp alla bidragen till HIF1907-tipset under dagen. Väntar på en länk bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*