Positiva tankar…

Fyra timmar kvar till match. Förväntningar och nervositet. Försöker skingra tankarna men det går inte, återvänder hela tiden till matchen. Mina tankar handlar om mycket mål, vackert spel, härlig inramning med mycket folk och med ett försvarsspel av HIF som för tankarna till Italien. Får med jämna mellanrum upp en dålig tanke men den skjuts bort ganska omgående genom en tanke på Rasmus och Henke.

****

Nyss hemkommen efter att ha kännt på stämnignen nere på stan, kan väl inte säga att det var särskilt mycket puls på stan runt lunch men förmodligen börjar stämningen komma igång nu timmarna innan match. Göteborgarna lyser ännu med sin frånvaro och skönt är väl det…

En allsvensk premiär på Olympia är fotboll när den är som bäst och ny kryddas matchen med ett perfekt fotbollsväder, kvällen har alla möjligheter till att bli en kväll att minnas. Har försökt dämpa nerverna med en välsmakande kall öl men det fungerade inte riktigt, nerverna är utanpå kroppen ändå.

****

Nu ska jag se till att ladda upp på riktigt inför matchen, nästa gång vi hörs har vi 3 poäng!

****
PS: Hur tror du det går i matchen? Kommentera gärna under inlägget och dela med dig av dina känslor och tankar nu fyra timmar innan start!

5 kommentarer

  1. 2-1 och jag tror Henke gör båda. Roligast idag blir att se Hansson i mål och om Sundin får göra ngt inhopp.

  2. 3-1 är säkraste starten mot guld 2009.
    Makondele med tåfjutt, Lantz på straff sedan Henke slängt sig snyggt sedan reducering innan paus och långt lidande innan TH kommer in och trycker in 3-1 med hälsenan efter att ha stämplat båda ifks mittbackar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*