Äntligen måndag…

Syftar naturligtvis på måndagens hemmapremiär mot Blåvitt, för även om Allsvenskan redan tjuvstartade i helgen, så är det först imorgon som det verkligen känns som det på allvar drar igång.

Försäsongen har i mitt tycke känts allt annat än het. Speciellt med bakgrund till att man ifjol hade ett intressant dubbelmöte i UEFA-cupen mot PSV Eindhoven, medan man i år vid samma tidpunkt inte ens gavs möjligheten att se matchen mot FC Köpenhamn.

IFK Göteborg rankas som favoriter bland många inför årets allsvenska och att laget har en intressant mix av talang och erfarenhet är tydligt. Lite mer diffust är betydelsen av Niklas Alexanderssons avsaknad.

Efter en lugn söndagsträning kvarstår frågetecken för start på Adama Tamboura inför morgondagens match. Dagens stora överraskning annars tycks vara att Daniel Andersson petas till förmån för Pär Hansson. U21-landslagskeepern har imponerat på försäsongen och tycks nu på allvar ha tagit upp kampen om Bosses förstaval i buren. En sak Pär kan räkna med är att supportrarna ställer upp bakom honom, såväl innan som under match.

Vi hoppas på en värmande fotbollsunderhållning, såväl på plan som på läktarna. Sen tror jag även att Rasmus Jönsson gör mål…

2 kommentarer

  1. Det verkar som Holgersson är given mittback nu. Det är bara att hoppas han visar upp ett säkrare spel än vad han gjort i träningsmatcherna. Hade 100ggr hellre sett Patronen där och det gör Ekstrand också. Ekstrand fick en fråga i HD chatten om vem han spelade helst med svaret var: Helt ärligt kvittar det men jag har spelat mest med Hannu.

  2. RA: Kan bara instämma med dig. Har personligen varit allt annat än imponerad av hans insatser under försäsongen, hoppas han höjer sig ett par snäpp nu när det blir allvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*