En snabb inför med Schwarz

Det blev en kort inför med Stefan idag eftersom timmarna till match var få och deras schema är väldigt full späckat.

 

Hej Stefan, det känns som en evighet sen det var match sist, hur har ledigheten varit för er?

Vi  har haft några dagar ledigt, det har varit mycket skador och många matcher innan så vi kunde inte gå runt på spelarna så som vi önskade, så det kom väldigt behövligt just nu.

Vilka spelare är det som dras med skador för närvarande?

Nu har Erlend och Walid blivit opererade för menisken under uppehållet, de kommer vara borta några veckor. Annars är det bara Jere som är småskadad, men han är på gång och är nog tillbaka till nästa match.

Idag  står Sundsvall för motståndet, hur väl pålästa är ni om Sören Åkebys manskap?

Vi har faktiskt sett dom i ett par matcher och de har gjort det svårt för många av sina motståndare så vi vet att det kommer att bli en tuff match. Men nu måste vi komma tillbaka och börja vinna matcher, även om vi har spelat bra och gjort allt bra så har vi inte fått poängen med oss som vi har önskat, men det ska vi ändra på nu.

Vad kan vi förvänta oss att se av HIF idag?

Vi kommer precis som vi brukar spela aggressivt både offensivt och defensivt, sen ska vi visa att vi kommer vara på topp och hålla fokus över 90 minuter. Den mentala biten är viktig nu när man är inne på höstkanten och alla lag slåss för sina poäng, det gäller att vara starkast där.

David Accam imponerade stort på de flesta sist mot AIK och visade att han är en man för startelvan, kommer vi se honom från start idag mot Sundsvall?

Han har prövats både på topp och på kanten under träningen under veckan, det finns goda chanser för honom att starta men om startelvan kan jag ingenting säga nu, spelarna får veta startelvan 1,5 timme innan match.

Som alltid förutsätter jag tre poäng, vi ses på Olympia!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*