Emma Jungmark: ”Jag vill att våra partnerföretag ska känna att de är stolta över att vara partners till HIF”

Emma-Jungberg-2_1
Allt Om HIF:s Victoria Jongård (höger) har träffat HIF:s Emma Jungmark
Foto: Bjarki Tordarson

Emma, för de som inte känner till dig, kan du inte berätta lite om vem du är som person?
Jag är 25 år och kommer ifrån Göteborg ursprungligen. 2008 flyttade jag till Skåne då jag började plugga Service Management på Campus.

Har du alltid varit HIF:are?
När jag bodde i Göteborg så var jag en del på IFK Göteborgs matcher men jag har aldrig varit ett inbitet fotbollsfan. Nu känns det dock otroligt bra att ha lojaliteten hos Helsingborgs IF.

Foto: Bjarki Tordarson
Foto: Bjarki Tordarson

Hur ser din yrkesmässiga bakgrund ut?
Jag har jobbat väldigt mycket inom serviceyrken, både inom hotell-, restaurang- och resebranschen. Jag har en ganska bred erfarenhet när det gäller serviceyrken.

Har du själv någon fotbollsbakgrund?
Inte alls egentligen. Jag har verkligen inget bollsinne, jag kan trixa till max tre liksom, säger Emma och skrattar. Själv är jag gammal friidrottare och elitsatsade under tonåren då sprint var min gren.

Hur kom det sig att du började arbeta för HIF?
Jag blev kontaktad om jobbet helt enkelt. Jag har varit väldigt intresserad av att jobba med event så när den här möjligheten dök upp så kändes det perfekt och självklart att tacka ja. Jag har varit här sedan årsskiftet så allt är fortfarande väldigt nytt men jag trivs superbra.

Vad är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?
Jag har hand om evenemangen för våra partnerföretag. Jag ska se till att de trivs med att vara partners till HIF och både ha evenemang på matchdagar så att de kan ta med sina anställda eller sina kunder eller så hittar vi roliga saker utöver matcherna Vi har ungefär 30 evenemang utöver matcherna under året. Det kan vara att vi sammaför företagspartnerna på en frukost, lunch eller att vi lämnar Olympia och hittar på något roligt tillsammans för att lära känna varnadra på ett bättre vis.

Kan du inte beskriva hur en vanlig arbetsdag i Emma Jungmarks liv ser ut?
Just nu under försäsongen så är det väldigt mycket planerande då eventen ligger under fotbollsäsongen. Det är mycket tid som spenderas framför datorn med planering och att förbereda mallar. Men också att börja träffa partnerföretagen och planera med dem hur de vill att säsongens event ska se ut.

Foto: Bjarki Tordarson
Foto: Bjarki Tordarson

Vad är det som driver dig?
Jag vill att våra partnerföretag ska känna att de är stolta över att vara partners till HIF. Även att kunna utveckla partnerskapet tillsammas med dem och se till att det blir så kallade win-win-situationer så att det gynnar både våra partnerföretagen, HIF och publiken.

Vem är din närmsta chef?
Rickard Nilsson, marknadschef, är min närmsta chef.

Vilka är de viktigaste faktorerna för att du ska göra ett bra arbete?
Det är svårt att svara på då jag bara varit här några veckor men det är att ha mycket framförhållning och att ha en bra kommunikation både internt i klubben och extern med våra partnerföretag.

Vad är dina första intryck av Helsingborgs IF?
Att det är en arbetsplats där alla tycker om att jobba och har ett väldigt stort intresse och att alla som jobbar på kansliet verkligen vill bidra till fotbollen.

Sätter du upp personliga mål inför säsongen?
Mitt första mål är att nå upp till den nivån som min företrädare hade då våra partnerföretag var väldigt nöjda med hennes jobb. Därefter handlar det om att börja skruva på småsaker för att gör det ännu bättre.

Hur tror du att det kommer gå rent sportsligt för HIF i år?
Jag hoppas att det kommer gå väldigt bra! Nu har de fått ihop ett väldigt bra team och de verkar ha det väldigt bra när de var nere i Portugal.

bbl_victoria_jongard

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*