El Kabir sågar HIF

Moestafa El Kabir i Mjällby mår dåligt efter gårdagens match mellan Mjällby och HIF. Och istället för att bearbeta sig själv och sin dålig-förlorare-mentalitet, väljer han att gråta ut i riksmedia.

Egentligen är ju detta inget att bry sig om för oss HIF’are, men eftersom El Kabir varit i “hetluften” tidigare med sin mer eller mindre osunda inställning och dåliga omdöme, så måste jag ju ändå ge en kommentar… 

– Jag gillar verkligen inte spelarna i Helsingborg. De var inte ens bra i dag. Vi borde ju vunnit den här matchen. Men de backar hem och spelar som ett bottenlag så fort de gjort mål, säger han efter förlusten.
– Jag tycker de är ett skitlag med skitspelare från en skitstad.

Min korta reflektion till detta är; Om Helsingborg är allt som El Kabir säger, vad säger det då om honom och Mjällby?

6 kommentarer

 1. Att killen, trots spelandes för en annan klubb, närvarade på MFF:s guldfest ger ju en fingervisning på hur många hjärnceller killen har.

 2. Det säger ju allt om Mjällby, om de förlorar mot ett lag som “inte ens var bra idag”. HIF är som Man U, de vinner sina matcher trots att man spelar dåligt – ett riktigt vinnarlag, med andra ord. Kabir ska vara glad att han inte mötte HIF när de spelar bra …

 3. Clownen El Kabir har ännu inte insett att ingen proffsklubb vill ta i honom med tång. Han saknar allt vad självinsikt heter och uppenbarligen även omdöme, vilket han även visar på planen. De gånger han inte är avstängd!

 4. Om jag inte minns fel så sa Mjälbys “tuffa” mittfältare precis detsamma efter HIFs vinst för ett år sedan. GnällPettrar!

 5. El Kabir (och Mjällby) har förlorat 12 poäng av 12 möjliga mot “ett skitlag med skitspelare från en skitstad”.
  Jojo, det är det faktiskt humor i!!!

 6. Förlåt, jag är bara så ledsen. Måste medge att jag är en väldigt dålig förlorare. Tycker också att Helsingborg är en skitstad eftersom jag alltid drömt om att spela för MFF och att få bo högst upp i TårningTårså. Jag kan inte ens hantera mig själv, hur ska jag då kunna hantera ett taktiskt lag som Helsingborg? *snyft*

  Med Elaka Hälsningar

  /

  El Kabir

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*