Det ska bli spännande här i Frankfurt

Jag ser väldigt mycket fram emot de 4 månaderna jag kommer vara här i Frankfurt. Det är för matcherna man tränar varje dag och när man då inte får någon speltid så känns det ganska “tomt” efter ett tag. Så det ska bli väldigt kul och inspirerande att få en större chans till mycket speltid.

Det som lockar är självklart att det är en av världens bästa ligor sett till både kvalité och inramning. Stämningen varje vecka på alla arenor här är verkligen helt otrolig.
Sedan känner jag nu efter 1,5 år att jag börjat komma in i den tyska fotbollen, lärt mig språket helt okej osv. Därför känns det helt rätt att stanna kvar i Tyskland.

Rasmus1301
Skriver på lånekontraktet med Frankfurt
Foto: Privat

Jag känner verkligen att jag utvecklats på i stort sett allt under min tid här. Men nu behöver jag spela matcher för att “få ut det” så att säga. Därför ska det bli väldigt spännande att se hur det kommer gå här i Frankfurt.
Förhoppningsvis kan jag få ut allt det jag förbättrat under träningen med Wolfsburg och därmed ta nästa steg i min utveckling.

Proffslivet har definitivt motsvarat mina förväntningar. Det är en liten annorlunda mentalitet här i Tyskland och det är ett tuffare klimat. Men det är ungefär som jag förväntade mig.
Än så länge är min största upplevelse då jag debuterade hemma mot Schalke där jag direkt fick spela från start och fick både göra assist plus att vi vann. Sedan har bortamatcherna mot Dortmund och Bayern där jag fått speltid varit riktigt häftiga.

Det mest positiva med proffslivet är att du får chansen att göra det du drömt om hela ditt liv.
Att spela i en av de bästa ligorna i världen mot de bästa lagen och spelarna. Men det är klart att man saknar “hemma”, alltså Helsinborg/Viken till och från. Allt från familj,vänner tilll Olympia osv.

Jag håller kontakten med en hel del av mina gamla lagkamrater. Brukar köra bort till Mackan och Alex i Utrecht när det finns möjlighet sedan går jag ofta upp på en Olympia en runda när jag är hemma och snackar med dem som är kvar där.

Vad gäller HIF och Roar så känner jag inte honom personligen men det jag har hört från spelare som har haft honom innan och från annat folk har varit mycket positivt. För tidigt att säga så mycket mer än så.

Läste idag att det var klart med Peter vilket är perfekt. Sedan tycker jag att Bedoya är en väldigt bra spelare så jag hoppas att även han skriver på. Så med ett bra tränarteam plus samma stomme av spelare som framför allt i Europa spelade riktigt bra förra året, känns det positivt även inför i år.

Ha det gott till nästa gång!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*