Conny – dagen efter: – Ingen energi

Dagens Conny- dagen efter blir en kortare variant och mer en sammanfattning på presskonferensen efter matchen. Orsaken till detta är att vi talades vid direkt efter matchen då Conny har tidspress på tisdagar i och med sin utbildning. 

Första förlusten är ett faktum, i en match som liknade Kalmarmatchen i fjol, just den 16 maj…

Ja det är konstigt ibland. Matcherna liknar verkligen varann.

Spelarna såg nästan oinspirerade ut, inget fungerade.

– Nej det var energifattigt och det är uppenbart att vi har svårt att spela med en man mer.

Här kan jag tillägga att HIF:s, det lilla tempo som fanns första halvtimman totalt sjönk till noll direkt i samband med utvisningen. Du ändrade en hel del i andra, vad var tanken?

– Vi ville med vårt passningsspel, hitta in mellan deras lagdelar men passningstempot var så lågt att det inte hjälpte.

Här kan jag tillägga att Rachids kroppsfint åt vänster och sedan gå in åt höger och tappa boll inte är ett bra initiativ varje gång han får bollen.

Vad hände med Peter Larsson?

– Han fick problem högt upp bak på låret, ja på den delen där man sitter och han klarade inte att spela längre. Men vi tror inte att det är något som stör framöver.

Håller du med om att vi ibland saknar en passningsfot på mittfältet?

– Jo det kan väl vara ett problem ibland. Därför satte vi ju in Eiswohld i slutet och han gör det riktigt bra i sin position. Vi gjorde något liknande förra året när vi drog ner Marcus Lantz.

Sedan ryckte Frederik i Conny. De skulle ta bussen till flygplatsen och därför var vi tvungna att avsluta samtalet för denna gång.

1 kommentar

  1. Bra passningsfot?? May satte ju fler passningar i höstas sen Storviks smörpassningsdagar på Olympia så det löser sig om bara hela laget jobbar som ett lag: tar löpningar, skapar ytor och ger på så sätt passningsalternativ till May eller vem som nu har bollen i HIF…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*