Samtidigt som HIF fortsätter sina förberedelser inför Superettans start i mitten på april, är Brandur Hendriksson iväg på landslagsuppdrag med sitt Färöarna, som leds av svenska Håkan Ericson.

Färöarna lottades med Danmark, Österrike, Moldavien, Skottland och Israel i sin VM-kvalgrupp inför 2022 års mästerskap. Brandur Hendriksson startade i vanlig ordning för sitt Färöarna, när landet inledde sitt VM-kval med en bortamatch mot Moldavien under torsdagskvällen.

Färöarna var det speldominerande laget sett över 90 minuter. Moldavien tog visserligen ledningen redan i den nionde minuten, vilket innebar en tung uppförsbacke, men efter en god prestation fick Färöarna till slut utdelning ändå. HIF:s egna Brandur Hendriksson spelade fram till inhoppande Meinhard Olsen som satte dit 1-1-målet i matchens 83:e minut, vilket i slutändan innebar en poäng i bortamatchen.

Nästa match spelas på söndag då man möter Österrike, även det på bortaplan.

AOH drivs, sedan 2009, på ideell basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Föregående inlägg Vila i frid, Leif
Nästa inlägg Alex Nilsson: “Gör man dåligt ifrån sig så blir man nerputtad från stegen”

En tanke på “Brandur med viktig assist