Vila i frid, Leif

Det är med sorg vi får meddela att medgrundare och en av initiativtagarna till AlltOmHIF, Leif Karlsson, har lämnat jordelivet

Leif var en sakkunnig, ibland extremt envis, men alltid hjärtlig, agitator på SvenskaFans-forum i slutet av 00-talet. Själv hade jag precis funnit denna kanal för att få utlopp för mitt HIF-intresse.
Vi fann varandra där i alla dessa diskussioner, vilket till sist utmynnade i att vi bestämde oss för att skapa oss en egen plattform. Våren 2009 startade vi upp AlltOmHIF. Och de följande fem åren blev episka i vår strävan, vårt gemensamma intresse för HIF, och vår gemensamma driv för att få ut så mycket HIF-nyheter vi bara kunde


Leif och jag hade många långa härliga samtal, vilket även ledde till att vi träffades, hemma hos mig i Småland, men även uppe honom i Stockholm.Våra diskussioner kunde ibland spåra ur, ( lätt hänt när två provokatörer går igång ), men det var alltid hjärtligt som sagt.
Det finns naturligtvis mycket att berätta om, att säga om, när det gäller Leif, men en sak är säkert; det finns inte många som kan/kunde så mycket om HIF och dess historia. Det var en ständig ström av kunskap som forsade ur honom.


Han kommer vara saknad i HIF-världen i allmänhet, och hos oss som fick äran och möjlighet att träffa honom, i synnerhet.
Vila i frid Leif!

Fredrik Ymer

2 kommentarer

  1. Tack för att ni hedrar Leif så fint. Det värmer i ett hjärta som är förkrossat. Sorgen och saknaden är enorm, men värmen från alla som visar sin omtanke och hedrar allt Leif gjort och stått för är ovärderligt för mig, minnen att kunna visa vår son.
    Mia Jussila, Leifs sambo

  2. Hej Mia! Detta var det minsta vi kunde göra för Leif, och er, i denna svåra stund! Leif var oerhört uppskattad, inte bara i våra kanaler, men ibland många människor. Just nu är det många som hyllar honom bla i de forum han varit aktiv! Saknaden och sorgen är stor bland oss som, på något sätt, haft en relation till honom. Ta hand om dig och Oskar❤️ /Martin och gänget på AOH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*