Bosse – dagen efter

Det blir oftare och oftare så att Bosse – dagen efter blir Bosse – dagen efter efter. Hoppas ni har tålamodet att vänta då det ju är ett pressat schema för HIF för tillfället, kombinerat med att jag ju har ett civilt arbete också.

Hej, det var ju både roligt och tråkigt sist.

– Ja det var inte kul med Henkes skada men det är sånt som händer. Men skönt ändå att vi fick en vinst med oss.

Hur är läget med Henke, det skrivs ju om att han kommer att sluta redan nu?

– Nja, det har jag svårt att tro. Framför allt tar han inte ett sånt beslut dagen efter “domen”. Det tar ju sex veckor innan knäskålen är läkt, normalt sett. Men det kan ta längre tid och det kan ju givetvis också gå lite snabbare.

Vad tyckte du om matchen?

– Vi har snackat en hel del om det och kommit fram till att Sarajevo nog var det mest osympatiska lag vi någonsin stött på. De spelar hårt och tufft själva men var oerhört omtåliga. Det räckte ju att vi kom i närheten så föll spelarna ihop och behövde vård. Deras nummer 18 (den sedermera utvisade, min komm) var ju bara ute efter att dela ut smällar oavsett om bollen var där eller ej. De fick 5 varningar och ett rött, kunde varit det dubbla. Och deras maskning, byten som tog över minuten, nä, det var inte kul alls.

En ständig fråga på internet är, när dyker den nye upp?

– Söndag kväll är det senaste jag hört. Han får ju en stor press på sig nu redan från start och det är naturligtvis inte lätt. En ny spelare behöver ju egentligen lite tid på sig. Det är dock inget etablerat namn, än.

Hur ser skadeläget ut inför måndag?

Ja skulle laget spela idag hade vi varit utan Henke, Lantz och Joel. Joel har halsfluss och Lantz problem med sina hälsenor men nu har vi ju vilodag idag så kanske det hjälper.

Utan Henke lär ni få ändra lite i spelet?

Klart att det blir lite skillnad men Rasmus är duktig på samma typ av spel även om det ju självklart är orättvist att jämföra med Henke.

Avslutningsvis, Daniel Andersson ska visst skriva en bok.

Jo jag läste det men man ska nog ta Expressen med en nypa salt också, avslutade en trots allt förhoppningsfull Bosse dagens intervju.

1 kommentar

  1. Någon som vet hur det går med förlängningen av skulas kontrakt? Kanske kan ta upp det i nästa “bosse – dagen efter” ?
    tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*