Lojalitet?

Baserat på uppgifter från fotbollsexpressen.se så uppger nu Daniel Andersson att han kommer att ge sig in i författarbranschen. Det är inte en hårdkokt deckare eller en rysande skräckroman han har planer på att ge ut, nej det är “dokumentär” om hans tid i HIF!

Nu ska jag tillägga att jag inte personligen har pratat med DA, utan baserar mina synpunkter på det som står skrivet i fotbollsexpressen, och skulle det visa sig vara fel, då förutsätter jag att DA stämmer Expressen?

Rent spontant, så känns det som om att 90% av boken kommer att fyllas ut av DA’s egna uttalande som han har slängt ur sig i både lokal och rikspressen de senaste åren?

Men seriöst? Vad eller rättare sagt hur tänker han? Han sitter på ett utgående kontrakt, som han måste fullfölja för att överhuvudtaget få lön fram till jul.
Och så går han ut i pressen igen och slänger en skopa skit över klubben och hans arbetsgivare?

“- Jag är absolut inte besviken på HIF, där är jag förbannat nöjd. Jag är bara besviken på de ansvariga…”
Tror att herr Andersson inte har klart för sig hur strukturen i HIF ser ut?  “De ansvariga” i det här fallet representerar HIF och ÄR således en del av HIF!

Jag kan förstå frustrationen DA upplever. Går in i säsongen som förstakeeper, men blir petad redan i första matchen och sedan inte fått möjlighet att vakta målet i en enda allsvensk match denna säsong. Men det är väl lite upp till Coach (Bosse) att avgöra vem som är bäst? Det är väl också upp till individ (som blir petad) att ge allt för att komma tillbaka? Och som det ser ut nu så bränner ju DA sin veke från bägge ändar…

Att tacka nej till ett bud på summa 30.000/månaden (det tillkommer säkert bonusar dessutom…) för att vara reservmålvakt i allsvenskan, känns lite som om herr Andersson tar sig själv på för stort allvar och inte alls är realistisk? 30.000/månaden är en hyfsat bra lön utanför stängslet på Olympia, i vilket yrke som helst!
Att sedan lönen är sänkt med 60%, det har ingen relevans i det hela, då alla löner i dagens samhälle sätts baserat på prestation och kunnande inom ditt yrkesområde.

Ärligt talat och ur ett personligt perspektiv, så tycker jag att detta måste anses vara droppen? Tyvärr är det ju så att vi (HIF) sitter i en knepig sits, med bara en målvakt i truppen. Men nu får det väl vara slut på illojaliteten?
Hade herr Andersson varit en av mina anställda, så hade han fått gå på studs, och med ett eventuellt löfte om att jag hade gått vidare med detta om det visats sig skadat mitt företag eller varumärke!

4 kommentarer

  1. Det e ju det han vill, vänta isåfall med det til efter den 31 Aug, så får han inte skriva med ett nytt lag föräns transfermarknaden öppnar igen. 😉
    Tvinga han istället han sitta på nån öde plats o skriva autografer 8h om dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*