AOH-tipset “Vi tycker att Leeds är ett av seriens mest välspelande lag”

AOH-tipset med Slottet har inte rosat marknaden så här långt, men kan det bli bättre läge än när det är 12 miljoner i jackpot att bryta en negativ trend. Vi tycker det och känner oss grymt taggade. Vi kommer att spela enkelt och hoppas att garderingarna ger bra betalt och att vi sitter där på lördag med ett leende på läpparna. Häng på mot 13 rätt!

Förra veckan gick snett redan i första halvlek då Sheffield W helt spelade bort sig i hemmamötet ,med Derby. Att sen mitt eget favoritlag, Watford, imponerade stort mot Liverpool var högst oväntat (men väldigt kul!). Det gjorde dock att vi enbart nådde 9 rätt vilket, självklart, inte var vad vi väntat oss. Men med tanke på att 13 rätt gav över 4 miljoner (3 vinnare) så förstår man att det var en tuff omgång. Jackpoten följer dock med och ligger, även denna veckan, på 12 miljoner vilket innebär att vi ger det en ny chans inför helgen.

Denna vecka är det full fokus på Premier League och Championship. Vi fortsätter med ett system baserat på 6 hela och 3 halvgarderingar som vi delar i 20 andelar à 321:- / andel

I veckans rad (obs preliminär fram till spelstopp) har vi valt att fokusera på tre matcher:

Enkelt var ledordet – Vi satsar på tunga hemmafavoriter.

Leeds-Huddersfield 1:a
Vi tycker att Leeds är ett av seriens mest välspelande lag. Och när de i sina senaste matcher har börjat få utdelning på sitt spelövertag går vi för hemmaseger trots att Huddersfield har börjat röra på sig.

Brentford-Sheffield W 1:a
Brentford spelar fin fotboll men har haft svårt att avgöra matcherna på senare tid. Vi tror på ett trendbrott mot ett för dagen svagt Sheffield W.

Stoke-Hull 1:a
Här går vi på ettan, kanske inte för att Stoke är bländande, men det blir allt bättre och mot seriens formsvagaste lag som dessutom har tappat i slagstyrka både i form av spelarförluster och skador tror vi stenhårt på Stoke.

Med andra ord så ser den preliminära raden ut så här:

Varje andel kostar 321:- och för att komma till spelet så går du in via denna länken och där hittar du AOH-tipset med Slottet Spel. Spelet släpps varje fredag mellan klockan 7 och 8 och för att delta krävs att du är registrerad som kund hos Svenska Spel
Slottet Spel bevakar samtliga matcher fram till spelstopp och baserat på den ev information som framkommer så kan något eller några tecken ändras. Dock utgår vi initialt från ursprungsraden med 6 hela och 3 halvgarderingar

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*