Anderlecht har lagt bud på Gigovic “- Vi förhandlar med flera klubbar”

Helsingborgs Armin Gigovic i förra mötet med Sirius Foto: Tobias Sterner / BILDBYRÅN / Cop 254

Att Armin Gigovic kan vara på väg bort från HIF är ingen direkt nyhet. Nu avslöjar Sportbladet att den belgiska storklubben, Anderlecht, skall ha lagt ett bud på 18-åringen. – Vi förhandlar med flera klubbar, säger HIFs chefscout Adil Kizil

Enligt Sportbladets källor ska Anderlecht, 34 gånger belgiska mästare, vara redo att betala uppemot 20 miljoner kronor för Gigovic. Dock är belgarna långt ifrån den enda klubben som visar intresse för talangen.

– Det finns flera konkreta bud på Gigovic och det förs samtal och förhandlingar. Vi måste ha skäligt betalt för våra spelare, med eller utan en coronapandemi. Ekonomin har påverkats i hela världen. Men vi tycker inte intresset för Gigovic har minskat så mycket. De senaste veckorna har det börjat röra på sig igen.

Tidigare har det talats om bla Wolves och för någon vecka sedan uppgav sajten Football Insider att även Arsenal och Manchester City gett sig in i leken. Enligt samma sajt så skulle HIF vara beredda att släppa talangen för mellan 30-40 miljoner. Med andra ord ett välkommet tillskott i klubbens hårt ansatta kassakista.

Enligt HIF, och ordförande Krister Azelius, dementerar man ev förhandlingar. Till HD har man tidigare antytt att de bud som inkommit snarare kan liknas vid skambud. Med andra ord så borde även ett ev bud från Anderlecht falla under den kategorin…

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

 

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*