88 dagar kvar!

Tiden rusar fram som ett japanskt snabbtåg!
Om cirka en vecka “vänder” tiden och vi går mot ljusare tider. Om åtta dagar är det jul och om knappt tre månader sparkas den allsvenska säsongen anno 2010 igång. “Henke-bomben” har lagt sig och tjo så släpps nästa bomb…

Jag håller med de flesta journalisters bedömning i att detta är ta mej fan inget annat än en stor skandal! Det kan väl vara si och så med att missa småsaker, men att missa att den nya tränaren inte har legitim licens för det jobb han ska utföra är fruktansvärt sorgligt, bedrövligt och rent ut sagt för jävligt! (Ni får ursäkta mitt stundtals dåliga ordval…) Om Länstrafiken skulle göra samma sak, hur många busschaufförer skulle då köra omkring på gatorna utan licens (körkort)?… (Dålig jämförelse kanske, kanske inte…)

Vem som bär skulden struntar jag fullkomligt i, det är ett kollektivt misstag och ett klart bevis på att denna värvning av tränare hade en sur smak av desperation! Jag hoppas att saker och ting reds ut på ett vettigt sätt och att CK nu blir utbildad ordentligt, så att det går stick i stäv med klubbens uttalade visioner och mål.

(Ska tillägga i det hela att jag personligen inte tycker fotbollsförbundets regler gällande licenser är riktigt förankrade och speciellt motiverbara, men eftersom regler och lagar finns, bör vi följa dessa.)

***

Varför Henke försvann från HIF kan vi bara spekulera i. Det är bara synd att han inte fortsatte i HIF, som den ikon han faktiskt är.

***

AOH har fortfarande ambitionen att höja stämningen och spänningen inför nästa säsong. Och vi har fortfarande ambitionen att bevaka träningslägret i Portugal. Och vi hoppas fortfarande att ni läsare tycker detta är intressant och spännande!

***

Det har varit en av de tråkisgaste Silly-Season jag varit med om i allsvenskan. Vad beror detta på? Avvaktar klubbarna januari-fönstret i europa? Skulle tro de…

***

Idag känns fotbollen väldigt avlägsen då man tittar ut genom fönstret. Marken täcks av en dryg decimeter snö och det fortsätter att falla. Men om 88 dagar, då sparkar det igång igen för HIF’s del. Och trots allt, jag ser fram emot detta!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*