Henrik Larsson ny tränare i…Landskrona Bois!

Trodde först att Sportbladet skämtade. Trodde först att ögonen fått sig en störning efter helgens bravader. Jag trodde inte alls på det! Men nu har jag gnuggat ögonen, nypt mig själv i armen och tagit reda på info. Henrik Larsson blir alltså ny tränare i Landskrona Bois till nästa säsong!

Som Helsingborgare och som HIF’are så är det fullkomligt främmande för mig att överhuvudtaget tänka mig Henrik Larsson i fängelserandigt till nästa säsong. Jag är i chock…

När jag smällt det hela så kan jag ju se fördelarna för Henkes del, absolut. Det är en “lagom” nivå att börja samla erfarenheter ifrån. Men var inte jobbet som tränare ledigt någon annanstans?
Tröstar mig själv med en lussebulle och de faktum att Henke INTE hamna i babyblått…då hade jag nog reagerat starkare…

Naturligtvis får man gratulera Landskrona. Sen till vad, det får vi se när vi summerar säsongen 2010. Det är ju inte en garanti för succé bara för att man heter Henrik Larsson, framför allt inte då det gäller den något ovana rollen som tränare. Jag tror visst att Henke har en hel del att tillföra, men om det räcker en hel säsong? Ja, som sagt, det får vi se…

***

För övrigt har ju som bekant HIF (CK) utökat staben med Reine Almqvist. Men fortfarande har vi inte sett några spelare…

***

Jag ser fortfarande fram emot nästa säsong med tillförsikt. Men allvarligt talat, en liten liten orostomte har smugit sig in i min tankeverksamhet. Det känns fortfarande som om HIF inte kommer hinna få fram den truppen som behövs för att åtminstone nå målet klubben satt upp, europaplats.

***

Henrik Larsson till Landskrona…ja jag säger då de…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*