Allt Om HIF

2009 – 2019

Debatt på The Tivoli ikväll

Paul Myllenberg Foto:Bjarki Tordarson

Klockan 18.00 ikväll har Helsingborgs Dagblad bjudit in till debatt om hur man ska bekämpa fotbollsvåldet.

Foto: Bjarki Tordarson
Paul Myllenberg är en av dem som kommer till The Tivoli för att debattera.
Foto: Bjarki Tordarson

Inbjudna att debattera är, HIF:s klubbdirektör Paul Myllenberg, supporterklubben Kärnans ordförande Martin Nilsson, biträdande närpolischef Tommy Wiik och riksdagsledamoten och Moderaternas ordförande Jonas Jacobsson Gjörtler.

En av de stora frågorna hur man ska få helsingborgarna att känna sig trygga i staden även när det spelas Allsvensk fotboll. Publiken kommer bestå av personer som har skrivit på HDs namninsamling ”Vår stad Helsingborg”, men alla som är intresserade kan följa debatten live från klockan 18.00 via HDs hemsida.

Om man har någon fråga till som man vill ställa till panelen kan man skicka in den till varstadhbg@hd.se eller via HDs facebooksida.

Björn Velander BBL

1 thought on “Debatt på The Tivoli ikväll

1. Bra initiativ men skulle ha gjorts innan dokumentet om 11 punkter lanserades, och då främst med inblandade parter som klubbledning, Kärnan, sponsorer & medlemmar i föreningen…

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.