Förändringar i frågan om manifestet

Åsikterna svallade på sociala medier efter gårdagens debatt på The Tivoli. Efteråt hölls ett slutet supporterråd som fick parterna att närma sig varandra. 

publiken
Klubben och supportrarna gick varandra till mötes efter debatten igår.
Foto: Bjarki Tordarson

Om man följde debatten via Twitter och Facebook så kunde man lätt få för sig att klubben och de som inte ville skriva på det “kontrakt” med 11 målgivande passningar stod väldigt långt i från varandra.

Senare under kvällen kom dock ett genombrott. Efter debatten hölls ett slutet supporterråd med representanter för klubben och där kom man fram till att dokumentet ska fortfarande skrivas på, men med den skillnaden att det nu inte längre innebär att man förbinder sig att följa de 11 riktlinjer som man tagit fram. En signatur innebär nu bara att man läst och förstått punkterna.

I och med detta genombrott så gick en av de inofficiella supportergrupperna, Sundsbusarna, klubben tillmötes och meddelade via sin Facebooksida att man ämnar sluta upp till matchen på söndag. På Twitter förbyttes den nedstämdhet som många känt efter debatten till positivitet när beslutet blev offentligt.

Björn Velander BBL

1 kommentar

  1. Ett steg i rätt riktning att man talar med varandra men trist om bara Sundsbusarna känner att denna träff verkar ha lett framåt i frågan…
    Kanske en kommentar från Kärnan eller Bortom Sans hade varit önskvärt varför de inte tolkar utgången av mötet på samma sätt som Sundsbusarna?

1 trackback/pingback

  1. Veckan som gick – Det skulle skrivas på en bit papper… : | Allt Om HIF |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*