Att det är hektiskt och tufft program just nu bekräftas inte minst av hur svårt det varit den här gången att nå Bosse. Men trägen vinner som det heter och i eftermiddags fick vi till slut kontakt med Bosse. Som vanligt på väg någonstans.

Idag på väg till Strandvallen för att se Mjällby- Hammarby i svenska cupen. Det blev mer ett vanligt samtal en intervju och här kommer en sammanställning av samtalet.

SKADOR

Enligt Bosse ser det ut som följer:

Fredrik Svanbäck känning i låret i U21-matchen

Marcus Lantz och Andreas Landgren, båda tränade i dag. Inte för fullt men nästan.

Olafur Skulason, på gång, ska spela hela nästa U21-match men än så länge en bra bit från a-laget.

Erik Wahlstedt, förhoppningsvis i träning till sommarstarten den 10 juni.

Henrik Larsson, känning i ljumsken

Efter BP

Bosse var nöjd med matchen och tyckte att Bergholtz av förklarliga skäl hade en tuff inledning på matchen men sedan kom in rejält i det allsvenska tempot.

Framtiden

Om det går som alla hoppas och vill har HIF från den 5 juli (eller när nu återstarten sker) 36 matcher kvar att spela, med A-laget.

Under tidigare sejourer i Europaspelet har HIF dock, till skillnad från många andra svenska lag, blivit bättre under Europaspelet även i allsvenskan något som Bosse höll med om.

Nästa gång vi snackar med Bosse är på fredag. En av frågorna då kommer att bli hur han ser på Yakubu Alfa.

2 thoughts on “Bosse – dagen efter dagen efter dagen före”

1. Undrar vad som får bosse att åka och kolla på mjällby? Kanske är intresserad av att se Erton Fejzullahu och även robledo live. 🙂 Hoppas att man ger sig in i jakten om erton! för att spetsa till inför hösten.

2. Förmodligen åkte Bosse till Mjällby, bara för att han ville se fotboll… 😉