Bosse – dagen efter dagen efter dagen före

Att det är hektiskt och tufft program just nu bekräftas inte minst av hur svårt det varit den här gången att nå Bosse. Men trägen vinner som det heter och i eftermiddags fick vi till slut kontakt med Bosse. Som vanligt på väg någonstans.

Idag på väg till Strandvallen för att se Mjällby- Hammarby i svenska cupen. Det blev mer ett vanligt samtal en intervju och här kommer en sammanställning av samtalet.

SKADOR

Enligt Bosse ser det ut som följer:

Fredrik Svanbäck känning i låret i U21-matchen

Marcus Lantz och Andreas Landgren, båda tränade i dag. Inte för fullt men nästan.

Olafur Skulason, på gång, ska spela hela nästa U21-match men än så länge en bra bit från a-laget.

Erik Wahlstedt, förhoppningsvis i träning till sommarstarten den 10 juni.

Henrik Larsson, känning i ljumsken

Efter BP

Bosse var nöjd med matchen och tyckte att Bergholtz av förklarliga skäl hade en tuff inledning på matchen men sedan kom in rejält i det allsvenska tempot.

Framtiden

Om det går som alla hoppas och vill har HIF från den 5 juli (eller när nu återstarten sker) 36 matcher kvar att spela, med A-laget.

Under tidigare sejourer i Europaspelet har HIF dock, till skillnad från många andra svenska lag, blivit bättre under Europaspelet även i allsvenskan något som Bosse höll med om.

 

Nästa gång vi snackar med Bosse är på fredag. En av frågorna då kommer att bli hur han ser på Yakubu Alfa.

2 kommentarer

  1. Undrar vad som får bosse att åka och kolla på mjällby? Kanske är intresserad av att se Erton Fejzullahu och även robledo live. 🙂 Hoppas att man ger sig in i jakten om erton! för att spetsa till inför hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*