Widell klar för Excelsior FC

Casper Widell under matchen mot Jönköping i Juni 2023 Foto: Johan Lilja

Casper Widell kom till HIF 2017 och tre år senare kom A-lagsdebuten. 89 matcher senare så är det dags för nästa kapitel när försvararen lämnar klubben för spel i nederländska Excelsior FC

– Jag kom till HIF som 14-åring och sedan dess har denna fantastiska klubb varit en större del av mitt liv. Det är här jag spenderat mina år i akademin och stakat min väg in i seniorfotbollen, alltid med stolthet över att representera HIF. Jag tackar klubben som trott på mig och format mig både som spelare och som människa. Olympia kommer alltid vara mitt hem och klubben en del av mitt hjärta, skriver försvararen i ett öppet brev till klubbens supportrar

Casper Widell kom till HIF:s ungdomsakademi från IK Wormo år 2017. Han gjorde sin första A-lagsmatch försäsongen 2020 borta mot Odense BK och i seriepremiären samma år kom den allsvenska debuten. Förutom spel i HIF har försvararen varit etablerad som lagkapten i flertalet ungdomslandslag. I slutet av förra året gjorde han även debut för det svenska U21-landslaget.

Intervju med Ludvig Carlius, Casper Widell och Emil Hellman


Lycka till i den stora fotbollsvärlden “Cappe” så ses vi på Olympia igen efter en lång, och framgångsrik, karriär utomlands 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*