Rumänsk klubb har HIF-försvarare på radarn

Foto: Johan Lilja

Den danske mittfältaren Frederik Holst anslöt till HIF inför denna säsongen. Kontraktet sträcker sig säsongen ut och nu skriver rumänsk media att 28-åringen redan skall ha gjort klart med en ny klubb inför nästa säsong

Det är den rumänska sajten ProSport som skriver att Holst, som mestadels spelat som högerback under säsongen, gjort klart med en ny klubb inför 2024. Det skall handla om rumänska FC UTA Arad som till vardags håller till i landets högstaliga. Egentligen är det inga konstigheter med detta då hans nuvarande avtal löper ut vid årsskiftet och till danska bold.dk är 28-åringen tydlig med att han gärna hittar en ny klubb utanför Skandinavien

Den tidigare Elfsborgsspelaren anslöt till HIF i Februari och var tänkt som en bärande mittfältare i klubbens lagbygge den här säsongen. Den rutinerade spelaren har dock mestadels fått hålla till i försvaret där han agerat högerback i sju av de 12 matcher han medverkat i.

– Jag har ambitioner och planer på att ta mig utanför Skandinavien igen, så att jag kan få nya erfarenheter, säger Holst till bold.dk och fortsätter:

– Sommarfönstret har öppnat, och jag har fem månader kvar på mitt kontrakt, så det finns alltid rykten och samtal med klubbar i en sådan transferperiod.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*