VM-kollen 13

Dags för mig att börja tippa matcher i tredje omgången. Så här tror jag att det går under onsdagen:

Slovenien- England: Ja, England har varit en besvikelse och då hade jag ändå inga förhoppningar om storspel. Engelska klubblag är bra i Europa men hur många engelsmän dominerar där. Och att ha Lampard och Gerrard på plan samtidigt.. det är som att återuppleva ett av Sveriges på pappret bästa innermittfält. Vilket? Tippa gärna! Tipset i matchen sätter jag till 2-1 till Slovenien…

HIF-kopplingen: Självklart vår egen Alexander Kacaniklic som nu fått a-kontrakt med Liverpool.

Ghana- Tyskland: Tyskarna vinner detta med 2-0 även om Ghana verkligen inte ska underskattas. Tyskarna har Özil om inte de får för sig att ta ut honom igen som man gjorde senast.

HIF-kopplingen: Mjällby var på Olympia. Lagkaptenen Hasse Larsson och “düsken” Peter Antoine gjorde bort sig och visade bland annat fingret mot publiken på den gamla sittplatsläktaren.

USA- Algeriet: Seger för Algeriet med 1-0.

HIF-kopplingen: Det var till USA som talangerna Ulf och Henrik Lilius drog. Ulf hade redan gjort sig ett namn i a-laget, Henrik knackade på innan de drog till USA och studier.

Australien- Serbien: Serbien lär ta en ganska enkel seger, men siffrorna stannar vid 1-0.

HIF-kopplingen: Danko Lazovic. Vi snackar filmare i fotbolls-vm så varför inte ta upp den fallande serben från UEFA-cupen?

U

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*