Vi ser framåt

Vi befinner cirka halvvägs igenom det ofrivilliga uppehållet av Allsvenskan. HIF-spelarna har haft sina veckors ledighet och är nu igång med träningen inför hösten, den så viktiga hösten!

Under rådande VM har väl ingen(?) kunnat undvika att höra eller läsa om dessa plasttutor som fått namnet Vuvuzela’s. Personligen så har kombinationen – Sveriges frånvaro och Vuvuzelas närvaro – gjort att mitt intresse för VM är ungefär lika med noll för tillfället. Idag kan vi läsa på HD-sporten vad Paul Myllenberg tycker om dessa tutorna.

“- Det finns säkert supportrar med tillräckligt dålig smak. Men jag vill inte ha med den att göra, den tillför ingenting utan förstör bara för läktarsången och annat som hör hemma på arenan.”

Vi är rörande överens om detta Paul, jag skriver under på varenda ord! Låt oss slippa detta (på ren svenska) plastskit

***

Jakten på Röd Oktober! Njae, jag har faktiskt ingen aning om varför jag associerade HIF’s spelarjakt med denna Actionklassiker. Men på något vis kan man göra liknelsen att det finns en hel del spelare under ytan, det gäller bara att kunna locka fram dem!

HIF har lyft upp Ohlander och lockat “hem” Ramadan för (ytterligare) en provspelsperiod. Men det är i dagsläget bara truppbreddare, och det var ju inte det som behövdes?

“- Men det ska vara en kille som varken ska komma hit för att provträna eller provspela, det ska vara en som går rakt in i laget. Men det kostar pengar och sådana har vi inga i dagsläget. För det krävs en extern finansiär och vad jag vet finns det ingen sådan i dagsläget“, säger Conny till HD.

Vi får hoppas det finns någon sugen finansiär i Helsingborg som bara längtar efter att få ge Världens Finaste Förening en hjälpande hand i form av ett riktigt saftigt inköpskapital!

***

Vi har fått in en del tipsförslag till AOH-tipset, men visst finns det fler utav er som vill ha chans att få ett av de finaste priserna man kan få som HIF’are? (Varför har jag inte berättat VAD priset är än då? Det får ni reda på när deadlinen går ut! Lite spänning får man väl hålla på?)

Var med nu och visa dina tips-kunskaper!

***

Off (HIF)-topic. AIK anställer en gammal Liverpool-tränare! Visst låter det bra och spännande? När man sedan kollar upp denna “Liverpool-tränare” kan man konstatera att han blivit ömsom sparkad från sina klubbar och där emellan blivit nedlflyttad i seriesystemen. Låter som ett lysande val för klubben som ska representera Sverige i Champions-League-kvalet…

5 kommentarer

  1. Nja, denna Alex Miller är nog ett ganska bra namn. Du får liksom inte vara i Liverpool i nio år om du är skit.

    I Japan räddade han också kvar klubben för att sedan få sparken året efter när dom låg under strecket på målskillnad, efter att han fått kicken åkte dom ut med 12 pinnars marginal…..

    Lite tidigt att dömma ut honom reda!

  2. Nja, är ju inte riktigt överens om ” Du får liksom inte vara i Liverpool i nio år om du är skit.”
    Jag kommer fortfarande ihåg Greame Souness och Kenny Dalglish som mörka minnen… Skittränare var bara förnamnet! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*