Victor Pálsson målskytt för Island

HIF vann och Pálsson jublar! Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Brandur Hendriksson startade i vanlig ordning för sitt Färöarna under onsdagens VM-kvalmatcher. Även gamle HIF:aren Victor Pálsson var i farten för Island, och spelade en avgörande roll för sin nation.

Brandur startade på mittfältet, och spelade 90 minuter, när Färöarna tog sig an Skottland på bortaplan i VM-kvalets tredje omgång. Det blev dock ingen rolig kväll för Färöarna som förlorade med hela 4-0. Önationen ligger därmed på femte plats av sex lag, med endast en ynka poäng på de tre inledande omgångarna av VM-kvalet. Nästa match spelas i början av september då man möter Israel på hemmaplan.

Även Victor Pálsson spelade denna kväll. Mittfältaren startade och spelade 90 minuter när Island tog sig an Liechtenstein, även det i VM-kvalet. Ställningen var 2-0 när Pálsson klev fram och satte 3-0-målet i den 77:e minuten av bortamatchen som kom att sluta 4-1 till Island. Landet ligger trots segern femma av sex lag i kvalgruppen, då man endast lyckats samla ihop tre poäng på tre matcher så här långt. Nästa match är i början av september då man möter Rumänien på hemmaplan.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*