Veckans Supporter

Foto: Samone Klinteberg

Idag möter HIF- ÅtvidabergFF  och jag träffade Andre Andersson som blev veckans supporter och ställde ett antal frågor.

 

När var ditt första HIF-minne?

Mitt första HIF minne är tyvärr bortamatchen mot Landskrona BoIS 2002 när vi förlorade med 6-2. Min pappa tog med mig dit. Minns inte riktigt om jag kollat på HIF innan men det var definitivt min första bortamatch. Tyvärr slutade det ju inte riktigt som man önskat. 

Vilket är då ditt bästa HIF-minne?

Mitt bästa minne får man ju säga är hela säsongen 2011. Som supporter gick man i ett ständigt lyckorus och allting gick bara vår väg. Det kändes nästan för bra för att vara sant men det var det inte. Fem titlar på rad. Får gåshud nu av att tänka på det. 

Hur länge har HIF varit ditt lag?

Som jag var inne på i första frågan så har jag följt HIF sen 2001-2002. Då var jag 11-12 år gammal. 

Kan du försöka beskriva vad laget betyder för dig?

HIF betyder nästan skadligt mycket i många fall haha. Går det dåligt så går det allt som oftast ut över vänner och bekanta, vilket inte alltid är så roligt. Men när det däremot går bra så blir man så oerhört glad och stolt så det istället påverkar hela ens vardag positivt. 

Var har du ”din plats” på Olympia?

37an! och nu framöver Södra stå! 

Vad är det bästa med att uppleva matcher live på Olympia?

Stämningen, atmosfären, dofterna, mixen av människor som samlas runt samma passion. Det är en fantastiskt obeskrivlig känsla att ställa sig på läktaren och börja sjunga. Man glömmer i princip allt annat som kanske är mindre kul i ens vardag. 

Vad tror/tycker du om årets upplaga av Helsingborgs IF?

Oerhört spännande trupp som man nog kan få fram mycket ur med rätt verktyg. De verktygen tror jag att allas vår Henke har i sin låda. Jag tror att denna säsongen kommer gå bättre än vad många av oss vågat hoppas på och framför allt bättre än vad media sagt. 

Och sista frågan,hur slutar matchen?
HIF vinner med 3-0.
Samone.klinteberg-BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*