Våravslutning!

Samone Falkman

I eftermiddag kommer Henrik Larsson på besök på Olympia. För första gången som allsvensk tränare när Falkenberg kommer på besök. 

Samone Falkman
Blir det en avslutning i dur?
Foto: Samone Falkman

Falkenberg har gått bra som de nykomlingar de är. De ligger för tillfället på en tionde plats, två placeringar över HIF med en poäng mer. Man har verkligen visat att man inte är ett stryklag som viker ner sig. Falkenberg kommer med fem raka utan förlust, HIF går in i matchen med tre raka utan vinst.

Peter Larsson är avstängd och i hans ställe går Jesper Björkman in. Det innebär i så fall att HIF ställer upp en backlinje som är under 20år gammal. Detta mot ett Falkenberg som har haft ett giftigt anfall. Men det är inte bakåt det har varit svårt för HIF, det är framåt det har varit tungt. Något som Roar hoppas ska lossna under dagens match.

Falkenberg är den lilla klubben som kommit upp och de har gjort det jättebra. De är svårspelade för de släpper inte in så mycket mål. Det är en viktig hemmamatch.” säger Roar till Helsingborgs Dagblad. 

Matchen är den sista innan VM-uppehållet. Truppen kommer träna fram till den 7:e juni innan de får 10 dagars ledighet.

Matchen spelas klockan 15.00  och är den sista matchen innan VM-uppehållet drar igång. Så se till att ta er till Olympia och heja fram laget till en seger så de får avsluta den här tunga våren med en vinst.

Matchtruppen:
2. C. Johansson, 3. L. Sadiku, 8. A. Gashi, 9. R. Simovic, 10. Á. Santos, 11. A. Smárason, 13. A. Achinioti Jönsson, 15. E. Krafth, 20. E. Boateng, 21. C. Andersson, 22. A. Linde (mv), 23. D. Nordmark, 24. A. Kinnander, 28. J. Uronen, 29. J. Björkman, 30. P. Hansson (mv), 31. E. Andersson, 32. G. Jarl, 55. A. Khalili.
Indisponibla
Andreas Landgren (knä)
Mattias Lindström (sjuk)
Peter Larsson (avstängd)
Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*